Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Valbuena ve Isla’da deplasman kadrosunda

6 sene önce
822 kez okundu
Valbuena ve Isla’da deplasman kadrosunda

Tedavi süreci olumlu geçen iki futbolcu Antalyaspor maçında sahadaki yerlerini alabilir.

Süper Lig’in 13.haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de sakatlıkları bulunan Mathieu Valbuena ve Mauricio Isla’nın maça yetişme ihtimali belirdi.

Milli maçlar için verilen aradan önce Osmanlıspor maçının ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Valbuena ve Isla, geçtiğimiz hafta oynanan Demir Grup Sivasspor maçında forma giyememişti.

İki futbolcunun da son yapılan testlerinde olumlu sonuçlar alındığı ve Antalyaspor maçında oynama durumlarının ilerleyen günlerde netlik kazanacağı öğrenildi.

Son oynanan Demir Grup Sivasspor maçında dizinde ağrıları oluşan Vincent Janssen ise son iki antrenmanı tamamlayamadan çıkmak zorunda kaldı. Hollandalı golcünün buna karşın Antalyaspor maçına yetişmesi bekleniyor.  Valbuena, Isla ve Janssen ilk 11’de yer almak için istekli olduğu gözlendi.

Yaklaşık 3 aydır takımdan ayrı kalan Robin van Persie de kontrollü şekilde takımla çalışmalara başladı. Ancak yıldız futbolcunun Antalyaspor maçında oynama ihtimali bulunmuyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.