Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

PSG çıldırdı 170 milyon euro teklif!

6 sene önce
1.751 kez okundu
PSG çıldırdı 170 milyon euro teklif!

UEFA ve Finansal Fair Play’le dertte olan PSG bu kez de 170 milyon euro’luk teklifle yine Avrupa’da büyük yankı uyandırdı.Fransızlar bu kez 170 milyon euro’luk bir teklifle Lazio’nun kapısını çaldı.

FIFA, PSG’yle ilgili soruşturma başlatmıştı.
Fransız ekibi PSG Neymar’a 225 milyon euro öderken, Mbappe’yi de 180 milyon euro zorunlu satın alma bedeliyle kiralamıştı. Transferleri Katar devletinin yaptığı ve bunun kurallara aykırı olduğunu belirtmişti. ve Avrupa’da büyük tartışma yaratmıştı. Ancak görünen o ki PSG eleştirileri pek umursamıyor.

Milinkovic-Savic için 170 milyon euro’luk bir teklif sundu.
Avrupa basınında yer alan iddiaya göre Fransızlar bu kez de Lazio formasını giyen Milinkovic-Savic için 170 milyon euro’luk bir teklif sundu. İspanyanın Lleida kentinde doğan Sırp futbolcu bu yıl Lazio’daki performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Kulübüyle 2022’ye kadar sözleşmesi olan futbolcuyu ne pahasına olursa olsun kadrosuna katmaya karar veren PSG Başkanı Nasser AL-Khelaifi’nin 170 milyon euro’luk teklif sunduğu öne sürülüyor. 2015 yılında 18 milyon euro ile Belçika liginin Genk ekibinden Lazio’ya transfer olan Milinkovic-Savic bu kez de PSG’nin ilgisini çekti.

Bu sezon 7 gol 3 asistle oynayan futbolcuyla Manchester ekipleri ve Juventus da ilgileniyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.