Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

UEFA  Yılın 11’i olacak adayları açıkladı

6 sene önce
635 kez okundu
UEFA  Yılın 11’i olacak adayları açıkladı

Bu yıl 17’ncisi düzenlenen UEFA Yılın 11’i adayları açıklandı. UEFA kendi internet sitesinde yaptığı açıklamada, futbolseverler, 2017 yılının en iyi takımını belirlemek için 11 Ocak 2017’ye kadar oy kullanabileceği açıklamasını yaptı.

Toplam 50 futbolcunun  bulunduğu bu listede, Şampiyonlar Ligi’nin son kazanan takımı olan Real Madrid’in 11 futbolcusu aday listede yer alması da dikkatleri  bu listede topladı. Real Madrid’in ardından Juventus ile Paris Saint-Germain gibi takımlarında beşer oyuncusu bu listede yer alıyor. Diğer takımlara göre daha fazla futbolcusu olan takımlar arasında.

 

UEFA Yılın 11’i adayları şöyle:

KALECİ:

Gianluigi Buffon (Juventus), David de Gea (Manchester United), Keylor Navas (Real Madrid), Manuel Neuer (Bayern Münih), Jan Oblak (Atletico Madrid)

DEFANS:

Dani Alves, Thomas Meunier (Paris Saint-Germain), Leonardo Bonucci (Milan), Dani Carvajal, Marcelo, Sergio Ramos (Real Madrid), Giorgio Chiellini, Alex Sandro (Juventus), Kamil Glik (Monaco), Diego Godin (Atletico Madrid), Joshua Kimmich (Bayern Münih), Benjamin Mendy (Manchester City), Gerard Pique (Barcelona), Davinson Sanchez (Tottenham), Antonio Valencia (Manchester United)

 

ORTA SAHA:

Dele Alli, Christian Eriksen (Tottenham), Marco Asensio, Casemiro, Isco, Toni Kroos, Luka Modric (Real Madrid), Kevin de Bruyne (Manchester City), Fabinho (Monaco), Eden Hazard (Chelsea), Andres Iniesta (Barcelona), Henrikh Mkhitaryan, Paul Pogba (Manchester United), Miralem Pjanic (Juventus), Saul Niguez (Atletico Madrid)

FORVET:

Sergio Agüero (Manchester City), Pierre-Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund), Karim Benzema, Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Edinson Cavani, Kylian Mbappe, Neymar (Paris Saint-Germain), Paulo Dybala (Juventus), Radamel Falcao (Monaco), Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Harry Kane (Tottenham), Robert Lewandowski (Bayern Münih), Dries Martens (Napoli), Lionel Messi, Luis Suarez (Barcelona)

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.