Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Tudor’dan tepki çeken hamleler

7 sene önce
604 kez okundu
Tudor’dan tepki çeken hamleler

Sahasındaki derbi maçında beraberlik ve kötü futbolun yanı sıra oyunu okumakta sorun yaşayan Galatasaray’ın hocasına yöneticilerden tepki geldi.

3’lü savunma tercihi ve kötü Belhanda’yı oyunda tutması, Rodrigues yerine Eren’i sahaya sürmesi Tudor’un eleştiri oklarına maruz kalmasına neden oldu.

0-0 tamamlanan Fenerbahçe derbisinden sonra basın önünde hakem Cüneyt Çakır‘ı eleştiren sert söylemlerde bulunan Galatasaraylı yöneticiler aralarında yaptıkları değerlendirmede ise fatura teknik direktör Igor Tudor‘a kesildi. Galatasaray yönetimi içinde Hırvat teknik adama yönelik tepkilerin sebebi:

TAKTİĞİ NEDEN BOZDU?

Geride kalan 8 haftada 4-1- 4-1 sistemi ile yenilgisiz olan Galatasaray, derbide Fenerbahçe’nin karşısına ise üçlü savunmayla çıktı. Cimbom pozisyon bulmakta zorlanırken, sarı-kırmızılılar kalesinde ciddi tehlikelerde atlattı. Serdar Aziz’in, sakatlanıp oyundan çıkmasının ardından eski sisteme dönülmesi ise işe yaramadı.

SELÇUK NEDEN ŞANS BULAMADI?

Derbinin en kötüsü Belhanda ilk yarıda gördüğü sarı kartla tehlike haline geldi. Konya’da oyuna girip karşılaşmayı çeviren kaptan Selçuk İnan’a yine şans tanınmazken, Tudor’un Belhanda ısrarı kırmızı kartla birlikte pahalıya maal oldu.

RODRIGUES VARKEN NEDEN EREN?

Karşılaşmayı 10 kişi tamamlayan Galatasaray son 20 dakikada topu Fenerbahçe’ye verdi. Evinde kontrataktan başka şansı kalmayan Hırvat teknik adamın değişiklik hakkını hızlı ve formda Garry Rodrigues yerine ağır ve formsuz Eren Derdiyok’tan yana kullandı. Bafetimbi Gomis’i ise oyundan aldı.

Kaynak: Sabah

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.