Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Trabzonspor’dan lidere çelme!

6 sene önce
674 kez okundu
Trabzonspor’dan lidere çelme!

Spor Toto Süper Lig 10. haftanın merakla beklenen maçında Trabzonspor sahasında Galatasaray’ı konuk etti. Maç öncesinde puan kaybına daha fazla tahammülü kalmayan Trabzonspor, büyük heyecana sahip olan ve tansiyonu yüksek maçtan 2-1’lik skorla galip ayrıldı. Olcay Şahan, Feghouli ve Ndiaye kırmızı kart gördü.

Ligde 5 maçtır kazanamayan Trabzonspor, mutlak 3 puan parolasıyla çıktığı karşılaşmada namağlup lider Galatasaray’ı kendi evinde 2-1 yenerek puanını 12’ye yükseltti. Galatasaray ise haftayı puansız kapatmasına rağmen 23 puanla liderliğini sürdürdü. Büyük heyecana sahne olan maçta gollerden çok çıkan kırmızı kartlar konuşuldu.

 

 

Mücadelenin 44. dakikasında Olcay Şahan ile Sofiane Feghouli birbirine girdi. Maçın hakemi Halis Özkahya iki oyuncuyu birden direkt kırmızı kart ile oyun dışına gönderdi. Ayrıca Galatasaray’da Ndiaye, 92. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını karşılaşmanın son bölümlerinde 9 kişi bıraktı.

Ev sahibi ekibe 3 puanı getiren goller 49. dakikada N’doye ve 70. dakikada Yusuf Yazıcı’dan gelirken, Galatasaray’ın tek golü Gary Rodrigues’den geldi.

Bu sonuçla 5 maçtır galibiyet yüzü göremeyen Trabzonspor, lideri yenerek tekrar ayağa kalktı. Öte yandan Tudor’un öğrencileri ligde bu sezon ilk yenilgilerini almış oldular.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.