Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Trabzon’da Coşkulu Antrenman

6 sene önce
774 kez okundu
Trabzon’da  Coşkulu Antrenman

Spor Toto Süper Ligde geçtiğimiz hafta lider Galatasaray’ı devirerek ligin zirvesini karıştıran Trabzonspor da 300 kişiye yakın taraftar grubu antrenmanı izledi. Trabzon’da coşkulu taraftarlar meşaleler yaktı,  marşlar söyledi ve takıma tezahüratlarda bulundu.

50.yıl dönümünü yaşadığı bu sezonda, istediği başlangıcı yapamayan ve son haftalar aldığı başarısız sonuçlarla kendini bir anda ligin dibinde bulan Karadeniz temsilcisi, lider Galatasaray’ı yenmesi şehirde bu sezona dahi bir umut kaynağı oldu.

Metin Ali Yılmaz Tesisleri’nde basına ve taraftara açık olarak gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı bulunan Kucka katılmadı, Burak Yılmaz ve Onazi ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Antrenmanda ısınmanın ardından kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapılırken, son bölümde ise yarı sahada 3 ayrı grup halinde çift kale maç oynandı.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç,Galatasaray galibiyeti nedeniyle Rıza Çalımbay’a nakış işlemeli nazar boncuğu, takım adına kaptan Onur Kıvrak’a da çiçek hediye etti. Futbolculara da baklava ikram eden Ahmet Metin Genç, Kayserispor maçı öncesi de takıma başarı dileklerinde bulundu.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.