Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Şenol Güneş Takımı Uyardı : Puan Kaybında Şampiyonluğu Unutun

6 sene önce
834 kez okundu
Şenol Güneş Takımı Uyardı : Puan Kaybında Şampiyonluğu Unutun

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig’de ilk yarının sonuna kadar olası bir puan kaybının şampiyonluğu tehlikeye sokacağını söyledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde lider olarak gruptan çıkmayı garantileyen Beşiktaş’ın, Spor Toto Süper Lig’in son 2 haftasında 4 puan kaybetmesi Teknik Direktör Şenol Güneş’in sabrını taşırdı.

Şenol Güneş, Teleset Akhisar maçının ardında aynı skorla golsüz kapanan Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ardından futbolcularına sert uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

Oyumcuları ligde farklı Avrupa’da farklı oynamasına sinirlenen Şenol Güneş’in, “Biraz tempolu oynasak Malatyaspor maçı alırdık. Son haftalardaki bu kadar puan kaybı normal değil. Böyle bir futbol bize yakışmıyor. Eksiklikler asla bahane olmamalı. Kazanmak için hiçbir şey yapamadık” diyerek oyuncularına sitem etti.

Şenol Güneş’in özellikle Galatasaray maçını ifade ederek kayıpların devam etmesi halinde şampiyonluk yarışında işlerinin çok zor olacağının altını çizerek “Önümüzde bir kupa maçı var bundan sonra ligde yeni puan kayıpları yaşamamalıyız. İlk yarı bitene kadar olası bir puan kaybında şampiyonluk şansımız tehlikeye girmiş olur. Hepimiz hatalarımızdan ders çıkarmalıyız. Avrupa’ya motive olduğumuz kadar lige de motive olmalıyız. Bazı oyuncular gücünü yeteri kadar sahaya yansıtamadı. Benim için Beşiktaş’ın başarısı önemlidir. Bunun için ne gerekiyorsa onu yaparım” dediği öğrenildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.