Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Premier Lig’de bir ilk!

6 sene önce
792 kez okundu
Premier Lig’de bir ilk!

Everton futbolcusu Oumar Niasse, hakemi aldatmaya yönelik hareketten ceza alan ilk Premier Lig futbolcusu oldu

Premier Lig’de hafta sonu oynanan ve 2-2 sonuçlanan Crystal Palace maçında hakemi aldatmaya yönelik harekette bulunmuştu. Disiplin kuruluna sevk edilen 27 yaşındaki futbolcuya kulübünün yaptığı itiraz reddedildi ve İngiltere Futbol Federasyonu tarafından 2 maç ceza aldı.

İngiliz Federasyonu, hakemi aldatmaya yönelik hareket yapan futbolculara bu sezonda geçerli olmak üzere iki müsabaka ceza verileceğini duyurmuştu. Kendini yere atan veya sakatlanma numarası yapan futbolcunun iki müsabakaya kadar ceza alabileceğinin belirtildiği açıklamada, müsabakayı yöneten hakemin gözünden kaçan ancak kırmızı kart gerektiren pozisyonların da üç eski hakem tarafından görüntüler üzerinden yeniden değerlendirileceği belirtmişti.

Crystal Palace futbolcusu Dann’ın, eski Akhisarlı Oumar Niasse’a yaptığı faul ile dengesini bozduğunu savunmasında ifade etti. Ancak disiplin kurulu bu itirazı geri çevirdi. Everton yetkilisi David Unsworth yaptığı açıklamasında faul olan pozisyonları bilebilecek uzmanlara ihtiyacımız var. Ben hayal kırıklığına uğradım ve hakem oradaydı futbolcumuza temas bulunuyordu. Başka biri olsa buna faul verilirdi ancak Niasse yalan söylemiyor kendini yere atması için hiçbir neden bulunmuyor. Onu bir yıldır tanıyorum ve her zaman şut için fırsat arayan biri olduğunu biliyorum ifadelerini kullandı.

27 yaşındaki Niasse, Premier Lig’de oynanacak Southampton ve West Ham United mücadelelerinde kadroda yer almayacak.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.