Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Penbe taraftarı heyecanlandırdı

6 sene önce
1.265 kez okundu
Penbe taraftarı heyecanlandırdı

Cumartesi akşamı Beyaz Futbol adlı programda Galatasaray’ın eski futbolcularından Ergün Penbe, Fatih Terim‘in Galatasaray ile anlaştığını iddia etti. Beyaz Futbol programının yeni yorumcusu Ergün Penbe, cumartesi akşamı yayınlanan programda Fatih Terim ile Galatasaraylı yöneticilerin arasında bir görüşmenin gerçekleştiği ve el sıkışıldığı iddialarında bulundu.

Penbe pazar akşamı yaptığı açıklamada ise daha kesin ve net ifadelerde bulundu. Tecrübeli futbol adamı, Galatasaray ile Fatih Terim’in kesin olarak anlaştığını söylerken; haftaya Akhisarspor karşılaşmasında takımın başında Fatih Terim‘in olacağını iddia etti.

Penbe’nin iddiaları gündeme bomba gibi düşerken; Galatasaray Başkanı Dursun Özbek iddialara cevap vermek için basın mensupları ile bir araya geldi. Sorulan soru üzerine Özbek,  “Terim ile görüşmedik. Kendisi Türk futbolu için önemli bir futbol adamı ve bu konuda görüşmedik.” ifadelerini kullandı.

Ergün Penbe’den yeni bir iddia daha geldi. Penbe’ye sosyal medyadan bir takipçisi “Ya yönetim Terim ile görüşüldüğünü gizliyorsa. O zaman ne yapacaksınız?” sorusunu sordu. Penbe ise “Yönetim Fatih hoca ile görüştüklerini gizliyor. Varsın yalancı ben olayım.” şeklinde takipçisine cevap verdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.