Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Oyuncularım elinden gelen her şeyi yapacaktır

6 sene önce
604 kez okundu
Oyuncularım elinden gelen her şeyi yapacaktır

Eskişehirspor teknik direktörü Yücel İldiz  gazetecilere açıklamalarda bulundu.

TFF 1. Liginde mücadele eden Eskişehirspor teknik direktörü Yücel İldiz, Pazar günü evinde oynayacakları MKE Ankaragücü maçını kazanmak zorunda olduklarını belirterek bu maçla çıkış yakalamak istediklerini ifade etti.

Tecrübeli teknik direktör, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde gazetecilere verdiği açıklamalarda, geçen hafta deplasmandaki Altınordu maçından aldıkları bir puanın önemine değinerek, söz konusu maçta gol yollarında yaşadıkları eksikliği bu hafta aşacaklarını kaydetti.

Konuk edecekleri MKE Ankaragücü takımının güçlü bir ekip olduğunun altını çizen Yücel İldiz, açıklamalarında;

Ligde çok iyi durumdalar son haftalarda ciddi ivme kazandık yani Ankaragücü maçını kazanmak durumundayız. Bu karşılaşma ile çıkış yakalamak istiyoruz. Camiada herkes bunun bilincinde. Ufak tefek eksiklik olmasına rağmen kazanma adına futbolcularım elinden gelen her şeyi yapacağına inanıyorum. Semih Şentürk’ün sakatlığı sürüyor sahaya hangi kadroyla çıkarsak çıkalım taraftarımızın desteğiyle zorlu müsabakadan 3 puan ile ayrılmak istiyoruz. Gol atma sıkıntısı yaşamıyoruz fakat hatalı goller kalemizde görüyorduk. Bu hataların önüne geçtiğimize inanıyorum. Eskişehirspor saha içi ve saha dışında birlik ve beraberliği sağlamalıdır. Tüm takıma katkısının olması gerekiyor ki camiayı yeniden ayağa kaldırmalıyız. İnşallah birlikteliğimizle bunu başaracağız dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.