Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Monaco çıldırıyor! Yusuf Yazıcı için rekor teklifler Monaco’dan geldi…

7 sene önce
932 kez okundu
Monaco çıldırıyor! Yusuf Yazıcı için rekor teklifler Monaco’dan geldi…

Fransa Ligi devi Monaco, Yusuf Yazıcı’yı kadrosuna katabilmek için elinden geleni ardına koymuyor ve şok teklifle ortaya çıkıyor. Monaco kulübü, 16 milyon Euro teklif vererek dudak uçuklattı. Böyle bir  bütçe ile Bordo-Mavililerin karşısına çıkacak ve transfer gerçek olursa Yusuf Yazıcı, Türkiye Liginden  Avrupa Ligine giden en pahalı oyuncu olarak tarihe geçecek.

Bordo-Mavili takımın altyapısının son dönemde çıkarttığı en önemli oyunculardan birisi olan Yusuf’u bir çok dev takım takip ediyor. LyonDortmundSevilla ve Manchester United‘ın gözaltında tuttuğu oyuncu ile ilgilendiğini daha önce menajerler aracılığıyla bildiren Monaco, diğer kulüplerin de devreye girdiğini öğrenince harekete geçti.

Fransız temsilcisi olan Monaco , 20 yaşındaki futbolcunun transferi için Trabzon takımının kapısına 74 milyon TL’lik (16 milyon Euro) bir teklif ile gideceği ortaya çıktı.
Fransız devi tarafından gönderilen menajerlerle gönderilen  mesajda sezonun son zamanlarında Yusuf almayı düşündüğünü ve Trabzonsporlu futbolcuya, onay çıktığı takdirde Ocak ayında renklerine bağlayacağı da gelen haberler içinde.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.