Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Mesut Özil, Türkiye’ye gelecek mi?

7 sene önce
704 kez okundu
Mesut Özil, Türkiye’ye gelecek mi?

Rıdvan Dilmen, dün akşam %100 Futbol programında son dönemde Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılan Mesut Özil ile konuştuğunu belirtti.

Son dönemde Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil için sürpriz bir açıklama yaptı. Gençlerbirliği’nin Beşiktaş’ı 2-1 mağlup ettiği maçın ardından Rıdvan Dilmen, NTV Spor’da Mesut Özil ile görüştüğünü açıkladı. Son dönemde Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin de gündeminde olduğu iddia edilen Mesut Özil ile görüştüğünü ifade eden Rıdvan Dilmen, 28 yaşındaki yıldız futbolcunun geleceği hakkında açıklamalar yaptı.

Sezon sonunda Arsenal ile mukavelesi bitecek olan ve henüz sözleşme yenilemeyen Mesut Özil’in kesinlikle Türkiye’ye gelmeyeceğini ifade eden Dilmen, birkaç gündür Mesut Özil haberlerini okuyorum bunun üzerine Mesut Özil ile görüştüm kendisi kesinlikle Türkiye’ye gelmeyi düşünmüyormuş dedi.

Geçtiğimiz günlerde Mesut Özil’in menajeri Dr. Erkut Söğüt de kısa bir açıklama yapmıştı. Söğüt, Arsenal ile olan görüşmeler şu an iyi gidiyor ve Mesut 2 veya 3 sezon daha Premier League’de oynamak istiyor şeklinde konuşmuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.