Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Maria Sharapova Moskova’ya alışamadı

7 sene önce
564 kez okundu
Maria Sharapova Moskova’ya alışamadı

2015’te yaşadığı son şampiyonluktan uzun bir süre sonra ilk kez bir turnuvada şampiyonluk yaşayan  30 yaşındaki tenisçi Maria Sharapova kazandığı bu turnuvadan sonra katıldığı Kremlin Cup’ta ilk turda elendi.10 yıl aradan sonra tekrar Moskova’da katıldığı WTA turu maçında Rybarikova’dan set alamadı.

Maria Sharapova, ilk turda Kremlin Cup’a veda ederek tenis severlere büyük bir sürpriz yaşattı.Geçtiğimiz günlerde 2 yıl aradan sonra ilk tekler şampiyonluğunu Çin’de tekrar  yaşayan 30 yaşındaki Sharapova, rakibi Slovak Rybarikova’ya karşı 6-7(3) ve 4-6’lık setlerle mağlup oldu.

Maria  Sharapova, doping yaptığı gerekçesiyle aldığı 15 aylık cezasından sonra katıldığı turnuvada şampiyonluk yaşamış ve aldığı uzun cezadan sonra tenise tekrardan moralle dönmüştü.Fakat kazandığı bu şampiyonluk Çin’den dönüşünün sadece 5 gün sonra Kremlin Cup’ta ilk turda elenmesine yetmedi.Maria Sharapova, son 7 gün de 5 maça çıktı ve Kremlin Cup’tan elenmesine neden olan maçta ise yorgun göründü.

Dünya sıralamasında 57. Sırada yer alan Sharapova 8. kez wild-card ile bir turnuvaya katıldı.Öte yandan dünya sıralamasında 26. sırada yer alan Rybarikova ise geçtiğimiz Pazar günü Linz’deki turnuvanın finalinde Barbora Strycova’ya kaybetmişti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.