Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Kocaman’ı korkutan Galatasaray örneği

7 sene önce
932 kez okundu
Kocaman’ı korkutan Galatasaray örneği

Sarı-lacivertliler de çift santrfor rekabeti yaşanıyor. Sivas müsabakasını 18 dakika Janssen-Soldado ikilisiyle oynayan tecrübeli hoca, Antalya’da iki santrforla başlamak istiyor.

Ancak, G.Saray’ın yaşadığı hezimet kafaları karıştırdı…

Fenerbahçe’de 4-1’lik Sivasspor galibiyetinin ardından hem mükemmel oynayan Janssen hem de üç gol atan Soldado taraftarın büyük beğenisini topladı. Sarı-lacivertli kulüpte pazar günü oynanacak Antalyaspor müsabakası öncesinde, bu müsabakada çift forvetle çıkılır mı? sorusunun cevabı merakla beklenirken teknik direktör Kocaman ve ekibi bu anlamda büyük sıkıntı yaşıyor. Sarı-lacivertli teknik direktörün, iki golcüsüyle ilgili, iki tane mükemmel golcünün sahada olması bizim için ideal olan şeklinde yorumunu yaparken, karşılaşmanın özellikle deplasmanda olması teknik heyeti endişelendiren en önemli etken konumunda. Teknik heyet ise deplasman maçlarında rakiplerin daha agresif olduğunu ve çift forvetle boşlukların artabileceğini düşünüyor.

TECRÜBELİ HOCA NE DEMİŞTİ?

Aykut Kocaman, Sivas müsabakası sonrası çift forvet konusunda; Şu andaki futbolcu profilimiz sistemde farklı düşünmemizi sağlıyor. Fakat çift forvete dönmeyi ve bazı futbolcuları gerçek pozisyonlardan iterek yapabilirim. Yani kafamdaki şey kalan 5 müsabakayı kazanacak enerjiyi ortaya koymak.
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.