Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Karabağ’dan Anlamlı Koreografi

6 sene önce
832 kez okundu
Karabağ’dan Anlamlı Koreografi

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Azerbaycan ekibi Karabağ, Chelsea maçında Azerbaycan bayrağı şeklinde koreografi yaparak Ermeni işgaline gönderme yaptı.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Azerbaycan ekibi Karabağ’ın, dün akşam oynanan Chelsea maçından önce yaptığı koreografi ses getirdi. Azeri taraftarların, yaptıkları koreografi ile Ağdam’ın işgal altında olmasına ve bu sebepten Karabağ’ın kendi yurdundan uzakta olduğuna vurgu yaptığı öğrenildi.

Kartonlarla “Karabağ” ve “Azerbaycan” yazan taraftarlar, iki tribün arasındaki bölüme astıkları ay-yıldızlı pankarta ise İngilizce cümlelerle “Far Away From Home But Where You Belong” yani “Evden uzakta ama ait olduğu yerde!” yazdı. Karabağ taraftarlarının bu pankartla, 1993 yılında Ermenistan tarafından işgal edilen Ağdam’a için gönderme yaptığı akıllara geldi.

Ayrıca Atletico Madrid’le oynadıkları UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesinde “QARABAĞ” ifadelerinin bulunduğu görsel çalışmayla sosyal medyanın gündemine oturmuş, bazı kesimler tarafından bu yapılan çalışma kötülenmiş alay konusu olmuş ve bu kişilere gereken tepki Türk halkı tarafından verilmişti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.