Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Javier Pastore’nin talipleri artıyor

7 sene önce
804 kez okundu
Javier Pastore’nin talipleri artıyor

Paris Saint Germain’in Arjantinli orta saha oyuncusu Javier Pastore transferinde İspanyol kulübü Sevilla noktalama aşamasına geldi.

Paris Saint Germain‘de sakatlığı sona eren ve son Nantes müsabakasında 1 gol 1 asistlik performansıyla göz dolduran Javier Pastore konusunda Sevilla bitirme noktasına geldi.

Dün gece ilk yarısını 3-0 geride kapattığı müsabakada Liverpool’la 3-3 berabere kalan Sevilla İngiliz ekibini transferde de alt etmek üzere.

İtalyan medyasındaki haberlere göre Pastore, Roma ve Inter’in de transfer listesinde yer alıyor. Ancak İngiliz medyası ise bir süredir Chelsea ve Liverpool’un da Arjantinli’nin transferinde büyük aşama kaydedildiğini yazıyordu.

Arjantinli’nin bonservisi 20 milyon euro

2011’te Palermo’dan PSG’ye 42 milyon euroluk bedelle transfer olan Pastore için Sevilla’nın Fransız kulübüne 20 milyon euro ödeyeceği ifade edildi.

28 yaşındaki futbolcu da son Nantes müsabakasından sonra hocası Unai Emery’le konuşmuş ve daha fazla süre almak istediğini eğer bu olmayacaksa takımda ayrılma düşüncesinde olduğunu söylemişti.

Türk basınındaki haberlerde de Fenerbahçe’nin ilk olarak kiralama teklifiyle PSG’nn kapısını çaldığı fakat Fransızların Pastore konusunda sadece satın alma teklifleriyle ilgilendiği belirtilmişti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.