Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

İtalyan basınından Beşiktaş’a büyük övgü

6 sene önce
683 kez okundu
İtalyan basınından Beşiktaş’a büyük övgü

İtalya’dan Beşiktaş’a yazılı büyük övgü!

Siyah-Beyazlı takım, Şampiyonlar Ligi evinde oynadığı karşılaşmada Monaco takım ile berabere(1-1)kaldı.

Grupta puanı 10’a çıkardı. G grubundaki liderliğine devam eden Beşiktaş J.K başarısını  İtalya’nın en büyük gazetelerinden birisi olan La Gazzetta ‘nın sayfalarında yer aldı.

Yazılan köşe yazısında; stadı doldurup taşıran Siyah-Beyazlı 41.903 taraftarı yüksek sesle takımlarını desteklediğini belirtti. Belki de dünyanın en sesli taraftarı olan Beşiktaş taraftarının zaman zaman desibel testi yaparak Guinnes rekorlar kitabına da adını yazdırmayı hedeflediklerini de sayfalarında belirttiler.

Vodafone Parka akın eden taraftarlar Beşiktaş’ı destekleyerek beraberliğe giden golün atılmasında da etken oldular.Beşiktaş, en son ki karşılaşmada beraberlik ile dengeyi korumaya devam ediyor. Gruptan çıkma ve tur geçmek için bir sonraki maçı beklemek zorunda ifadesini kullandı.Bir üst tura adını yazdırması tarihi bir  zafer ve başarı olacak diye konuşulurken, “Türkler var ve çılgınca oynanan oyunda 3-4 defa gol fırsatı yakaladılar  ama  değerlendiremediler” ifadeleri de yer aldı. Güneş’in oyuncuları iyi mücadele etti.

 

Beşiktaş’ın sağlam kökü var ve yıldan yıla büyümeye başarılı olmaya devam ediyor, bu yıl lider Pepe’yi takıma dahil edilirken,  Güneş yedeklerde Negredo, Talisca ve Medel’de elinde tutuyor, Şenol Hoca Beşiktaş’ı dünya podyumun da sergilemeye devam ediyor ve hedefleri arasında daha da ilerilere taşımak bulunuyor.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.