Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Golden Boy finalinde heyecanlı final

7 sene önce
659 kez okundu
Golden Boy finalinde heyecanlı final

Golden Boy (Altın Çocuk) ödülü için bu senenin finalistleri belli oldu.PSG’nin genç yıldızı Mbappe, Barcelona’dan Dembele ve Manchester City’nin genç yeteneği Gabriel Jesus finale kaldı.

Tuttosport’un organize ettiği ödül töreni için belirlenen 24 kişilik aday kadrosunda Tükiye’den Emre Mor ve Enes Ünal’da dahil olmuştu.Son olarak liste 3 oyuncuya indirilirken milli oyuncularımız bu finalde yer alamadı.

Geçtiğimiz sezon da Monaca ile harika başarılara imza atan genç yetenek Mbappe, takımının yarı finale çıkmasında büyük rol oynamıştı.Aynı zaman da yaz sezonu transfer döneminde bir diğer Fransız kulübü PSG’ye transfer olan Mbappe, PSG ile de attığı gol ile Şampiyonlar Ligi’nde iki takımda birden gol atan en genç oyuncu olmuştu.

Barcelona sezon başı 224 milyon Euro’ya rekor bir bonservis bedeli ile Neymar’ı PSG’ye göndermesinin ardından, Dortmund’dan 105 milyon euro ile bir diğer finalist olan Ousmane Dembele’yi kadrosuna kattı.Dembele’nin geçtiğimiz haftalarda sakatlanması ödül için iyi haber olmadı.

Bir diğer finalist ise Gabriel Jesus.Guardiola’nın büyük umutlarla takıma kazandırdığı Gabriel Jesus, bu sezonki formuyla göz dolduruyor.

Genç yeteneklerin bu kadar formda ve takımlarında direkt ilk 11 oynuyor olması Golden Boy ödülünü kızıştırıyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.