Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Galatasaray’dan Arda Turan bombası! Bonservisiyle…

6 sene önce
810 kez okundu
Galatasaray’dan Arda Turan bombası! Bonservisiyle…

Galatasaray’ın devre arasında kadrosuna katmak istediği Arda Turan için dev bir rakip çıktı.

İspanyol devlerinden Barcelona’da kötü bir sezon geçiren Arda Turan’la ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bugün sabah saatlerinde Barcelona Genel Direktörü Pep Segura ile konuşup, onlara ayrılmak istediğini ileten Arda’nın Fransız kulübü Monaco’nun radarında olduğu iddia edildi.

SARI-KIRMIZILILAR’A RAKİP ÇIKTI

İspanyol medyasındaki haberlere göre; takımdan ayrılmak istediğini kulübe bildiren tecrübeli futbolcuya Monaco’nun ilgilendiğini yazdı. Geçtiğimiz günlerde İspanya’ya giden menajer Ahmet Bulut’un bu transferle yakından ilgilendiği öğrenildi. Galatasaray’ın 1.5 sezonluğuna kiralamak istediği Arda’yı, Monaco‘nun bonservisiyle almayı planladığı ve bu nedenle Barcelona’nın Fransız kulübünün teklifine daha sıcak baktığı belirtiliyor.

Fransız kulübü ile Arda arasındaki görüşmeleri yürüten isim ise dünyaca ünlü menajer Jorge Mendes. Yıldız oyuncu Arda’nın menajeri Ahmet Bulut’un ortağı olan Mendes’in Fransızlar’la ilk görüşmeyi yaptığı iddia edildi.

Galatasaray yönetimi, bilindiği üzere Arda’nın geri dönmesi konusunda çok kararlı ancak Fransızlar’ın devreye girmesi planları alt üst edebilir.

 

Kaynak: Fanatik

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.