Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Galatasaray’a saha kapatma cezası gelebilir

7 sene önce
680 kez okundu
Galatasaray’a saha kapatma cezası gelebilir

Dün oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde yaşanılan saha olaylarından dolayı Türk Telekom Stadı en az bir maç kapatılabilir.

Galatasaray’ın sezonun ilk önemli maçına çıktığı Fenerbahçe derbisinde maçın 59. dakikasında tribünlerden gelen yabancı maddeler maçın yan hakemi Tarık Ongun’un yüzüne ve sırtına isabet etti.Bu olaylardan sonra yerde kalan Tarık Ongun’u gören Cüneyt Çakır oyunu durdurmuştu.Yaşanılan bu olaylar ve sahaya atılan yabancı maddeler yüzünden Galatasaray’ın başı dertte.

Yaşanılan olaylar bir çok futbolseverin de tepkisini alırken Galatasaray’ın en az bir maç seyircisiz oynama cezası ayrıca maç esnasında tribünlerden kötü tezahürat yapılmasından dolayo para cezası alması bekleniyor.

“Maç tatil edilebilirdi”

Maçın durduğu esnalarda Cüneyt Çakır’ın yardımcısının yanına gidip iyi olup olmadığını sorması üzerine, Tarık Ongun’un iyiyim cevabı vermesinden sonra tecrübeli hakem Cüneyt Çakır maça devam etti.Eğer Tarık Ongun iyiyim demeyip, maça devam edemeyeceğini söyleseydi maç tatil edilip yüksel ihtimalle Galatasaray hükmen mağlup (3-0) sayılacaktı.

Öte yandan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek bu sezon stad gelirlerinden yüksek derece kar edip kasanın dolmasını Galatasaray taraftarının sayesinde olduğunu açıklamıştı.Alınacak bir seyircisiz oynama cezasında Galatasaray’ın en az 2 milyon euro paradan olacağı hesaplanıyor.
(DHA)

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.