Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Fenerbahçe’nin Kardeş Takımı Novi Pazar Ligden Çekildi

6 sene önce
1.940 kez okundu
Fenerbahçe’nin Kardeş Takımı Novi Pazar Ligden Çekildi

Fenerbahçe’nin kardeş takımı Sırbistan 2.Ligi ekiplerinden Novi Pazar, maçlardaki hakem hataları ve usulsüzlük nedeniyle ligden çekilme kararı aldı.

Kulüp yönetimi olağanüstü toplanma kararı aldı ve yapılan toplantı da oy birliğiyle ligden çekilme kararı aldıklarını açıkladı.

Ligin 15. Haftasında oynanan Buducnost – Novi Pazar maçının hakemi Djordje Maksimovic , maçın tamamlanmasına 4 dakika kala Buducnost takımı lehine penaltı kararı vermiş ve Novi Pazar takımından bir futbolcuya kırmızı kart göstermişti. Bu kararın ardından hakem ile Novi Pazar’lı futbolcular ve teknik heyet arasında çıkan tartışmada Novi Pazar’da 8 futbolcu sarı kart görmüş ve teknik direktör trübüne yollanmıştı. Maçın ardından kulüpten yapılan açıklamada “futbola zarar veren” benzer hakemleri hatalarının önceki haftalarda da Novi               Pazar aleyhine gerçekleştiği açıklanmıştı.

Ardından olağanüstü toplantı sonrası yapılan açıklamada, “ Kazananın önceden belirlendiği, hakemlerin, bazı kişi ve kulüplerin direktifleri doğrultusunda maç sonucuna karar verildiği bu ligde artık yer almak istemiyoruz. Bu maçtaki hakem hatalarını felaket olarak nitelendirmek az. Ev sahibi takım bizden iyiydi fakat hakemin yardımı olmadan bir puan dahi alamazlardı. Bizim maçların sonuçlarının önceden belli olduğuna dair bazı dostlarımızdan bilgi aldık. Öte yandan maçın hakemi savaş suçlusu Ratko Mladic’e destek tezahüratı yapılırken sessiz kaldı. ” denildi.

Açıklamanın devamında Novi Pazar klübünün ligden çekilmesi için bu nedenlerin yeterli olduğu, şehrin parasının daha fazla boşa harcanmaması için bu kararı aldıklarını kaydedildi. Kulüp yönetimi bu kararın 8 Aralıkta divan toplantısında onaylanmasının kesin gözüyle bakıldığı ifade ediliyor.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.