Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Fenerbahçeli yönetiminin devre arası için gizli planı

7 sene önce
871 kez okundu
Fenerbahçeli yönetiminin devre arası için gizli planı

Sarı kanaryalı yönetim ilk devrenin sonun ara transfer ile orta saha oyuncusu almayı planları arasına koydu. Aykut Hoca , savunma kısmında yaşadığı sorunlardan sonra kararlarında değişiklik yaptı. Aykut Kocaman, yönetimin bana ilettiği istek üzerine ocak ayındaki ara transfer döneminde kesinlikle bir sol bek oyuncusunu takımda görmek istediğini dile getirdi. Adayların isimleri yavaş yavaş duyulmaya başlandı.

İlk isim İngiliz oyuncu Luke Shaw

İngiliz futbolunun en genç oyuncularından birisi. Manchester U. oyuncuyu kendi tarafına çekebilmek için  Southampton takımına yaklaşık 171 milyon TL (34 milyon Pound) ödeme yaptı. Takıma transferi tamamlandıktan sonra başına gelen talihsiz bir sakatlıktan sonra, genç oyuncunun beklenen çıkışını gerçekleştiremedi. José Mourinho,  Luke Shaw’u oyun düzeninde düşünmüyor. Fenerbahçeli yönetim, İngiliz yıldızı kendi tarafına çekerek kiralamayı hedefliyor ve görüşmeleri devam ediyor. Sol bek oyuncusu için Premier Lig’de başka takımlarında talip olduğu öğrenildi.
 Chelsea’li  Baba Rahman’a yakın markaj

Chelsea takımının Ganalı oyuncusu sezon başında Fenerbahçe’nin gündemine gelmişti. Hasan Ali ile yaptığı sözleşmenin yeni olmasının ardında Rahman Baba’nın transferini tozlu rafa kaldırmışlardı. 23 yaşındaki genç yıldız bu sezon Chelsea ekibinde forma giyme imkanı bulamadı. Konu takımın ve insanların aklında  tereddüt yaşatsa da hiç sakatlık yaşamayarak bütün antrenmanlara takımı ile beraber çıkmıştı. Rahman Baba yüksek fiziksel gücü ile de ön planda görünüyor. Fenerbahçe yönetimini yüksek ihtimal ile kiralama şansını yüksek olarak görüyor.

Sambacı Kenedy listede yer almaya devam ediyor

Fenerbahçe diğer aday olarak Chelsea takımının Sambacısını gösterdi. Kenedy, bir önceki sezonu Watford takımında kiralık olarak kalmıştı. Bu sezon Premier Lig’de forma giymek nasip bulamasa da İngiltere Lig Kupası’nda giydiği formaların hakkını vererek 2 müsabakada 1 gol ve 1 asistlik performans gösterdi. 21 yaşındaki genç oyuncunun en önemli özelliği ve diğer kısımda güzelliği, hücum yönünün yüksek olması olarak belirlendi. Savunma kısmına bakarsak da çok başarılı olduğunu söyleyemeyiz. Chelsea takımın kiralama kısmına sıcak bakmasıda , Kenedy’i ön plana çıktığını gösteriyor.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.