Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Fenerbahçe’den Bruma atağı

6 sene önce
980 kez okundu
Fenerbahçe’den Bruma atağı

Fenerbahçe, eski Galatasaraylı yıldızın peşinde… Portekizli yıldız oyuncuyu Leipzig’ten kiralamak için nabız yoklayıp olumlu dönüşler alan sarı-lacivertli ekip, Alman kulübü ile futbolcuya cezbedici bir teklif sunulacağı öğrenildi.

Sarı-lacivertliler, devre arasında nokta atışı yapıp flaş bir ismi kadrosuna katmak için çaba sarfediyor. Fenerbahçe’nin, Sarı-Kırmızılılar’ın sezon başında 12.5 milyon euro’ya Leipzig’e sattığı Bruma‘ya talip olduğu iddia edildi. GoalBien’in haberine göre 23 yaşındaki yıldız futbolcu için ön araştırma yapıldığı, transferin gerçekleşebileceğine yönelik olumlu dönüşler alındığı belirtildi. Leipzig’de 12 lig müsabakasının 6’sında ilk 11’de sahaya çıkıp 5’inde yedekten karşılaşmaya dahil olan Portekizli yıldızın sürekli oynayabileceği bir takıma transfer olma düşüncesine olumlu baktığı ve Leipzig’in de Bruma’nın tecrübe kazanması için daha önce oynadığı bir ligde yeniden forma giymesine onay verebileceği ifade edildi.

BRUMA’NIN REDDETMESİ ZOR

Fenerbahçe yönetiminin 23 yaşındaki Bruma için Alman kulübüne cezbedici bir kiralama teklifi hazırladığı ve başarılı futbolcuya da yarım sezon için baş döndürücü bir ücret ödemeye hazır olduğu kulislerden yansıyan iddia edildi.

BRUMA ARANAN KAN

Sarı-kırmızılılar’daki son sezonunda 11 gol-6 asistle kariyer patlaması yapan 23 yaşındaki oyuncu daha çok para kazanmak için Leipzig’e transfer olmuştu. Sarı-lacivertliler’e transferi gerçekleşirse Aykut Kocaman’ın planları dahilindeki takımın en önemli parçası olmaya aday durumunda.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.