Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Fenerbahçe kritik virajda!

6 sene önce
623 kez okundu
Fenerbahçe kritik virajda!

Spor Toto Süper Lig 10. hafta kapanış maçında Fenerbahçe, sahasında Sumudica yönetiminde ligde fırtına gibi esen Kayserispor’u ağırlayacak. Ev sahibi ekipte hedef bu maçtan galibiyetle ayrılıp lider Galatasaray ile puan farkını 5’e indirmek. Kayserispor ise Kadıköy deplasmanından alacağı puan yada puanlar ile bu sene yakaladığı çıkışı sürdürmek istiyor.

Aykut Kocaman yönetiminde lige istediği gibi başlayamayan Fenerbahçe, geçen hafta Galatasaray derbisinden golsüz beraberlikle ayrılmıştı. Zirve takibini devam ettirmek ve Trabzon deplasmanından eli boş dönen Galatasaray ile puan farkını 5’e indirmek isteyen Fenerbahçe’de karşılaşma öncesi iki eksik bulunuyor.Sakatlıkları devam eden Robin van Persie ve Mehmet Ekici bu maçta forma giyemeyecekler.

Ülker Stadı’nda saat 20.00’da başlayacak maçı Halil Umut Meler yönetecek.Karşılaşma beIN sports 1’den canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe muhtemel 11’i: Kameni, İsla, Neto, Neustadter, Hasan Ali, Josef, Ozan, Dirar, Giuliano, Valbuena, Soldado

Kayserispor muhtemel 11’i: Silviu, Lopes, Kana Bıyık, Kucher, Atila, Badji, Şamil, Mendes, Deniz vTürüç, Güray Vural, Umut Bulut

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.