Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

F.Bahçe’ye müjde! Derbide sahada olacaklar…

7 sene önce
870 kez okundu
F.Bahçe’ye müjde! Derbide sahada olacaklar…

Galatasaray derbisi öncesi Fenerbahçe’de yüzleri güldüren haberler art arda geldi…

FENERBAHÇE’DE SON GELİŞMELER
Derbi öncesi Fenerbahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman, iki futbolcununu ilk 11’de sahaya çıkacağı kadroya yazarken gelen bilgiye göre Fenerbahçe’de cezası sebebiyle Yeni Malatyaspor müsabakasında oynamayan Martin Skrtel ile aynı karşılaşamanın ikinci yarısında sahaya sürülen Vincent Janssen haftasonu Türk Telekom Stadı’ndaki Galatasaray mücadelesinde görev alacak.
Skrtel’in savunma göbeğine gelmesiyle beraber onun yerine son maçta oynayan Roman Neustadter’e, kulübe yolu gözüktü. Slovak stoper, Luis Neto ile beraber savunmanın ortasında görev alacak. Hollanda Milli Takımı’ndan yorgun döndüğü için Malatya karşılaşmasında direkt 11’e konmayan Janssen’in, oynadığı 8 müsabakada hâlâ gol atamayan Roberto Soldado’nun yerine forvette görev alacak.
Janssen’e hücumda ise Giuliano ve Valbuena’nın destek olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Kaleci Volkan Demirel’in yine yedek başlayacağı Cimbom’a karşı kalede Kameni’nin olacağı düşünülüyor. Fenerbahçe’nin yeni oyun kurucusu Guiliano, Evkur Yeni Malatyaspor maçında attığı golle yine gündemdeki yerini aldı.
Alınan galibiyet sonrası gözünü Galatasaray müsabakasına çeviren Brezilyalı yıldız, hedef şimdi Galatasaray. Sarı-lacivertli taraftarların derbi ile ilgili duygularını hissedebiliyorum bana Galatasaray derbilerinin camia için önemi anlattılar. Şu anda Süper Lig’de istenen yerde değiliz ve lig lideri Galatasaray’dan 8 puan geride yer alıyoruz. Bu sebeple mutlaka kazanmak zorunda olacağımız bir karşılaşmaya oynayacağız ifadelerini kullandı.
Malatyaspor müsabakasına ilk 11’de çıkan, fakat oyunda kaldığı 64 dakika boyunca yine golünü atamayan Roberto Soldado, gol atıp takımıma Mkatkı sağlamak istiyorum şeklinde konuştu. Takım için faydalı işler yapmaya çalıştığını ifade eden İspanyol yıldız, taraftarımız bu çabamı alkışlarla ödüllendiriyor. En büyük teşekkürü gol atarak vermek istiyorum onlara ve söz veriyorum, tribünleri en kısa zamanda mutlu edeceğim açıklamasını yaptı.
Kaynak: Fanatik
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.