Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Cüneyt Çakır’ın derbi notu belli oldu

7 sene önce
912 kez okundu
Cüneyt Çakır’ın derbi notu belli oldu

Cüneyt Çakır’ın Galatasaray-Fenerbahçe derbisindeki yönetimi karşılığında aldığı notun 7.8 olduğu açıklandı. Bu not, tatmin edici fakat eksikleri var şeklinde yorumlanıyor.

Sarı-lacivertliler’in iptal edilen golü ve Galatasaray penaltı pozisyonu sonrasında iki camia da Cüneyt Çakır’a tepki göstermiş hatalı düdük çaldığını belirtmişti.

Derbinin tartışmalı pozisyonları nasıldı?

Derbinin 6. dakikasında Vincent Janssen’in attığı gol Hollandalı futbolcunun pozisyon öncesinde Serdar Aziz’e faul yaptığı gerekçesiyle verilmedi.

Derbinin 12. dakikada Sarı-Kırmızlılar ceza alanı içerisinde havadan gelen top Serdar Aziz’in eline geldi Fenerbahçeli futbolcular penaltı için itiraz ettiler.

Derbinin 24. dakikada Sarı-Lacivertliler’in geliştirdiği ani atakta orta alanda Vincent Janssen’e yaptığı faul nedeniyle Jason Denayer sarı kart gördü. (Kırmızı kart beklentisi oluştu.)

Derbinin 53. dakikada Fernando Reges, Fenerbahçeli Mauricio Isla’ya yaptığı faul sonrasında sarı kart gören oyuncular arasına katıldı.

Derbinin 59. dakikada Sarı-Kırmızılılar’ın Feghouli ile geliştirdiği atakta top yerde kalan Hasan Ali Kaldırım’ın destek eline geldi bu sefer sarı-kırmızılılar penaltı için itiraz ettiler. Fakat Cüneyt Çakır devam dedi.

Galatasaray’ın penaltı beklentisi sebebiyle tribünlerden atılan yabancı maddelerin yardımcı hakem Tarık Ongun’a isabet etmesi nedeniyle bir süre durmak zorunda kaldı.

Derbinin 73. dakikada Kameni’den sıyrılan Belhanda yerde kaldı ve penaltı bekledi. Fakat hakem Cüneyt Çakır kendisini aldatmaya yönelik bir hareket olduğunu düşünerek Belhanda’ya önce ikinci sarı kart sonra kırmızı kart gösterdi. (Belhanda, beIN Sports görüntülerinde Kameni’nin sol ayağına basarak düştüğü görüldü.)

 

Kaynak: Habertürk

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.