Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Cenk’in serbest kalma bedeli 150 milyon Euro

6 sene önce
847 kez okundu
Cenk’in serbest kalma bedeli 150 milyon Euro

Siyah-Beyazlıların 1 numarası Fikret Orman’ın açıklamalarında Aboubakar’ı transfer etmek istediklerini ancak olmadığını belirtirken 50 milyon Euro’luk serbest kalma bedeline çarpıcı açıklamalarda hayaller ve gerçekler biz de Cenk’in mukavelesine 150 milyon Euro’luk serbest kalma bedeli koyduk ifadelerini kullandı.

Kara Kartal’ın Başkanı Fikret Orman NTVSpor’da katıldığı programda transferi gündemde olan Cenk Tosun’la ilgili açıklamalar yaptı.

Cenk Tosun’un sezon arasında takımdan ayrılma konusunda da konuşan Fikret Orman, Avrupa’da Şampiyonlar Ligi’nde bir üst tura yükseldik ve artık ilk 8 ve ilk 4 şansımız bulunuyor. Final bile ihtimal dahilinde derken, burada bizim takımın kadrosuyla çok fazla oynayarak bir şeyler yapmamız mümkün görünmüyor. Beşiktaş takımının futbolcularına teklif gelmesi izlenmesi çok normal şeyler. Yani benim açımdan hoş bir şey, futbolcularım açısında da hoş bir şey demek ki iyi oyuncular aldık gurur duyuyorum şeklinde konuştu.

Orman ayrıca yaptığı açıklamada Aboubakar’ı almayı çok istediklerini fakat transferi bitiremediklerini 50 milyon Euro’luk serbest kalma bedeli için ise, hayaller ve gerçekler. Cenk’in mukavelesine 150 milyon Euro’luk serbest kalma bedeli olarak belirledik. Tabi şaka, şaka yapıyorum şeklinde konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.