Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Cenk Tosun’a talip var

6 sene önce
586 kez okundu
Cenk Tosun’a talip var

Premier Lig’in köklü ekiplerinden Newcastle United’ın Cenk’i takip ettiği önceki akşam oynanan Monaco müsabakasına da temsilcisini yolladı.

Genç golcü futbolcunun menajeriyle temasa geçen İngiliz yöneticilerin golcü futbolcunun durumunu araştırdıklarını ve teklif yapmaya hazırlandıklarını ilettiler.

İngiliz ekibinin temsilcisi, Cenk ile ilgili olumlu rapor verdiği ve ligin devre arasında da resmi teklifin yapılacağı iddia edildi. Cenk’i yine Premier Lig’nden Crystal Palace’ın da istediği biliniyordu.

TAM NOT TOLGA’YA 

Newcastle United’ın temsilcilerinin golcü oyuncuyu izlemek için geldikleri karşılaşmada Tolgay Arslan’ı da beğendikleri ileri sürüldü.

İngiltere’ye dönüşlerinde kulüp yönetimiyle iletişime geçicek olan temsilcilerin Tolgay’ın transferini de gündeme getirecekleri öğrenildi.

HEDEF 6 MİLYON EURO

Siyah-beyazlılar, Şampiyonlar Ligi’nde Monaco ile yenişemeyince, kasasına 500 bin euro koydu. Beşiktaş’a böylece Şampiyonlar Ligi’nden bu sezon elde ettikleri gelir 40 milyon euroyu buldu. Siyah beyazlıların, gruptan çıkması halinde son 16’ya kalacağı için UEFA’dan 6 milyon euro daha kasasına koyacak.

HENÜZ GRUPTAN ÇIKMIŞ DEĞİLİZ

Tecrübeli teknik direktör Monaco müsabakasının ardından futbolcularıyla bir toplantı yaptı. Tecrübeli hoca, mücadelenizden ötürü hepinize teşekkür ederim. Ancak şunu bilin ki daha gruptan çıkmış değiliz. Bundan sonraki iki karşılaşmamız da çok önemli. Türkiye bizden büyük başarılar bekliyor. Biz çıtayı yukarı taşıdık. Ona göre oynamalıyız. Ligi de ihmal etmemeliyiz. Eğer ligi bırakırsak seneye bu şampiyonada yer almayız. Şampiyonlar Ligi müziğini dinliyorsunuz. Karşılaşmalardan önce hepimizin göğsü kabarıyor. Müziği dinlemeye devam etmek istiyorsak ona göre oynamalıyız. Hem Avrupa’da, hem de ligde dikkatli olmalıyız ifadelerini kullandı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.