Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Cengiz Ünder Chelsea maçında forma giyme yarışında

7 sene önce
651 kez okundu
Cengiz Ünder Chelsea maçında forma giyme yarışında

UEFA C Grubu 3. maçında İngiliz Chelsea ile karşılaşmaya çıkacak AS Roma takımda oynayan Cengiz Ünder forma yarışında. İtalyadaki son hazırlıklarını tamamlayan takımda acaba forma giyebilecek mi?

18.10.2017 tarihinde Antonio Conte’nin takımı ile karşılaşacak AS Roma takımı, maçın oynanacağı Londra kentine yolculuğundan önce Trigoria kasabasında yapılan idmanı gazetecilere ve muhabirlere açık bir şekilde gerçekleştirdiler. Antrenmanın sadece 15 dakikasında görüntü ve video çekimine izin verildi. Antrenmanda oyuncular, kendi aralarında ikiye bölünerek maç için ısınma hareketleri yaptı. Antrenmana çok etkili ve disiplinli başlayan ve gösterdiği centilmenlik duruşu ile muhabirlerden çoğu kez  “aferin” kelimlerini duyan genç oyuncu (20 yaşında) Cengiz Ünder takım arkadaşlarıyla birlik bir uyum içinde olduğunu gösterdi.

Takımın büyük çoğunluğu  Cengiz’e “Cengo” kısıltmasını kullanarak samimiyet içerisinde çağırmaları da dikkatlerden kaçmadı.

Diğer maçlardaki mutluluğu bu maçta da yakalayabilecekler mi?

İngiliz Chelsea takımı, Asya Bölgesinden Karabağ takımı ve İspanya Atletico Madrid takımı karşısında oynadığı maçlarda galibiyet alarak, zirveye oturduğu C Grubunda, Roma takımı ise kendi sahasında ağırladığı Atletico Madrid takımı ile  0-0 berabere kalmıştı.Deplasmanda tarafına bakarsakta Karabağ’ı 2-1 yenerek  C Grubun daki Lider sıranın bir altına 2. sıraya yerleştiler.

Chelsea ve Roma,UEFA tarihinde Çarşamba günü oynanacak karşılaşma ile toplam  3’üncü kez karşılaşmış olacak. Geçmiş zamanlardaki  rakamlara bakacak olursak Roma’nın Chelsea karşısında yüzünün gülmediği görülüyor. İngiliz takım ve İtalyan takım karşılaştığı 16 maçın sadece 2’sinde İtalyan ekip kazanırken, 9 karşılaşmada istediği sonucu elde edemedi.  Yapılan müsabakaların 5’i ise beraberlik ile sonuç buldu. Sadece Chelsea takımı tarafında değil , Roma, İngiliz deplasmanında da galibiyet alamamakta. İtalyan devi yaptığı 8 İngiliz müsabakasının sadece 2’sinde beraberlik ile ayrıldı sahalardan.

CENGO kadroya girebilecek mi?

Son olarak Kostas Manolas’ı da 1 ay sahalarda göremeyeceğimiz açıklamasının ardından, Roma takımın sakatlığı bulunan oyuncu sayısının 12 ye çıktığı görüldü. İtalyan muhabirleri, sahaya çıkacak ilk  11 oyuncu arasında ismini yazmazken Cengiz Ünder’in maçta forma giymesi kesin gibi görülüyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.