Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Camp Nou İsim Hakkı Grifols’a mı Satılacak

6 sene önce
663 kez okundu
Camp Nou İsim Hakkı Grifols’a mı Satılacak

İspanya’nın dünyaca ünlü futbol takımı Barcelona’nın iç saha maçlarını oynadığı Camp Nou’nun yenilenmesi için gerekli finansal kaynağın stadın isim hakkının satılarak elde edileceğini duyurmuştu.

Grifols markasının 30 yıllık isim hakkı sponsorluğu için 400 milyon dolar ödeyeceği ve stadın yeni isminin “Camp Nou Grifols” olacağı gündeme geldi.

Barcelona,  Camp Nou’nun yenilenme projesini açıklarken gereken maliyetin 630 milyon Euro’ya yakın olabileceğini ve bunun finansmanı için de stadın isim hakkının satılacağını basınla paylaşmıştı. Stadın isim hakkı sponsorluğu için 2018 başında genel kurulun olağanüstü toplanacağı planlanmıştı.

İspanyol medyası, Barcelona’nın isim hakkını Grifols firmasına 30 yıllığına 400 milyon dolara satacağını, anlaşmanın büyük ölçüde tamamlandığını yazdı. Klasmanında Avrupa da birinci, dünya da ise üçüncü sırada bulunan Grifols, kan ürünleri alanında faaliyet gösteriyor.

Barçanın Grifols ile anlaşmasının gelecek sene yürürlüğe girmesi ve stadın yenilenmesinin 2022 yılında tamamlanmasının planlandığı gelen bilgiler arasında.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.