Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Burak Yılmaz A Spor’a Röportaj Verdi

6 sene önce
721 kez okundu
Burak Yılmaz A Spor’a Röportaj Verdi

A Spor’a röportaj veren Trabzonspor’un yıldız golcüsü Burak Yılmaz kariyeri ve hedefleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Yeni takımı Trabzonspor’da sezona fırtına gibi başlayan fakat sakatlıklar yüzünden uzun süredir takımından ayrı kalan Burak Yılmaz, hedeflerinin bu sezon şampiyonluk olduğunu söyledi, yabancı sınırından, Beşiktaş taraftarının kendisine gösterdiği tepkiye kadar bir çok konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sakatlığı nedeniyle gol krallığın da şu anlık bir iddiası bulunmadığını ve Süper Ligde oynayan tüm futbolcuların kaliteli olduğuna değinen milli yıldız, yakın arkadaşı Cenk Gönen ile ilgili “Cenk kardeşim benim, çok seviyorum. Gol atınca çok mutlu oluyorum. Milli Takım’dan arkadaşım. Sonuçta bir Türk, Türk oyuncunun gol atması beni sevindiriyor. İnşallah öyle devam eder, nazar değmez.” Dedi.

Geçtiğimiz haftalarda istifa eden eski hocası Ersun Yanal için “Takımı için hayatını harcayan bir hoca” ifadelerini kullandı.

Takımının hedefini her zaman şampiyonluk olduğunu söyleyen Burak Yılmaz “Trabzonspor’un hedefi her zaman şampiyonluktur. Biraz geriye düşnmüş olmamız, bu şampiyonluğu kovalamayacağımız anlamına gelmez. Biz bütün maçları kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Türkiye Kupası hedefimiz var, geçmişte de almıştık. Trabzonspor’un hedefi bitmez.” İfacelerini kullandı.  2010-2011 sezonuna takım, camia, şehir olarak çok takılı kaldıklarını diğer sezonları unuttuklarını belirtti.

Yıkılan Avni Aker Stadyumu kendisi başka bir değerinin olduğunu, yeni stadın çok güzel çok beğendiğini ama  Avni Aker Stadyumu’nu unutamayacağını belirtti.

3-3 biten Beşiktaş maçından sonra penaltı pozisyonuyla ilgili açıklamada yapan Burak “3-3’lük maçtan sonra Escude’nin bana yaptığı penaltı pozisyonundan sonra bana tavır aldılar. O pozisyon penaltı, sadece pozisyon dışarıdaymış. 100 kere açıklamasını yaptım. Çıktım stada yine bağırdılar, küfür, kıyamet. Ben onlara da saygı duyuyorum. Beşiktaş taraftarına helal olsun. Bu kadar takımını destekleyen, aslan gibi taraftar. Pozisyon penaltı, neden Escude düşüyor? Bana vurmuyorsa neden düşüyor? Böyle düşünmek lazım. Pozisyondan dolayı sinirlilerdi, zaten sinirlerini de her maçta gösteriyorlardı” ifadelerini kullandı.

Son olarak takımın yıldız adayları Abdülkadir ve Yusuf Yazıcı’ya değinen yıldız futbolcu “Abdülkadir ve Yusuf için transfer kulübümüzün bileceği iştir. Ama önce Trabzonspor’da dolu dolu oynamalılar, önce aslanlar gibi Trabzonspor’da oynayacaklar.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.