Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Brezilyalı Efsane Ronaldinho: Gelmiş Geçmiş En İyi Futbolcu Messi

6 sene önce
1.176 kez okundu
Brezilyalı Efsane Ronaldinho: Gelmiş Geçmiş En İyi Futbolcu Messi

Kendisiyle ilgili bir çok açıklama da bulunan  Brezilyalı , Messi’yi gelmiş geçmiş en iyi futbolcu ilan etti.

Messi için “Kimileri tüm zamanların en iyi futbolcusu Pele der, kimileri Romario, hatta Ronaldinho. Messi’nin kariyerindeki tüm ilerlermeleri takip eden biri olarak çok mutluyum. Bir gün kariyeri bittiğinde herkes, “Lionel Messi, gelmiş geçmiş en iyi futbolcuydu.” diyecek!” ifadelerini kullandı.

Bir dönem Barcelona’da oynayan efsane Brezilyalı Ronaldinho özel hayatı ve kariyeri hakkında ülkesindeki bir kanala açıklamalarda bulundu.

Ronaldinho; ‘’Futbol topu, benim için her zaman bir hayat yoldaşı, en iyi arkadaş oldu. Topla birlikte geçirdiğim süreyi, başka hiçbir şeyle, hiç kimseyle geçirmedim. Bana ilk topumu kimin verdiğini hatırlamıyorum ama Brezilya’da her çocuk futbol topuyla birlikte doğar.’’  dedi.

Küçük yaşta babasını kaybeden Ronaldinho, bu durumun çocukken tam olarak idrak edemediğini o yüzden şimdilerde kendisine daha çok acı verdiğini söyleyerek, annesinin, ağabeyinin ve kız kardeşinin babasının boşluğunu her anlamıyla doldurduğunu dile getirdi.

Geçmiş kariyerine de değinerek 2002 yılında Japonya ve Güney Kore’de düzenlenen Dünya Kupasına gitmek ve kupayı kaldırmanın en büyük hayali olduğunu ve bunu da başardığını sözlerine ekledi.

Barcelona’ya yıllarına değinen efsane yıldız ‘’Barça’da her şey güzeldi.  Rivaldo, Ronaldo, Romario, Keoman gibi idollerimin formalarını giydim. Bu beni çok mutlu etti’’ dedi. Barcelona’dan ayırılma süreciyle ilgili olarak Barcelona’dan ayrılmak isteyen tarafın kendisi olduğunu, tüm hedeflere ulaştığını ve o dönem bir değişime ihtiyacı olduğunu transfer olduğu Atletico Mineiro’da kupalar kazandığını belirtti.

Kariyerindeki en iyi teknik direktörün Frank Rijkaard olduğunu oyun, felsefesini ondan öğrendiğini söyledi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.