Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Beşiktaş’tan açıklama… Vida ve Fellaini

6 sene önce
505 kez okundu
Beşiktaş’tan açıklama… Vida ve Fellaini

Şampiyonlar Ligi’nde Monaco ile dün 1-1 berabere kalan 4 müsabaka sonunda namağlup unvanını devam ettiren ve puanını 10’a çıkaran Siyah beyazlılar da keyifler yerinde.

Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil transferlerden birinin müjdesini verirken diğer isimlerle ilgili de açıklamalarda bulundu.

Ürkmezgil Radyospor’da çarpıcı açıklamalar yaptı. Yapılacak transferler ve gündemdeki isimlerle ilgili de konuşurken şunları aktardı

Cenk Tosun çok güzel başlangıç yaparak, Avrupa ve ligde gol atmaya devam ediyor. Kendisini geliştirerek, özgüven kazandı. Ayrıca tatillerde bile çalışmaya devam etti. Daha çok güçlenmiş bir Cenk ve daha araştırıcı bir Cenk var. Tabii bunların devamı gelirse kendisini çok daha iyi noktalarda görürüz. Hocalar tabii ki Cenk gibi bir futbolcuyu takımlarında olmasını ister. Futbol bir endüstri haline geldi kararı yönetim ve başkanımız verecek. Hoca iyi oyuncusunu bırakmak istemez iyi oyuncuları kadrosunda görmek ister.

Bizim içimizden geçen bir rakip bulunmuyor. Tabii ki insan seçici olmalı bu saatten sonra bütün takımlar güçlü siz neresinden bakarsanız bakın güçlü takımlar yer alıyor. Birinci olmanın getirdiği bir onur ve özgüven bulunuyor. Bütün takımlar güçlü durumda kafamdan geçen bir rakip yok bu saatten sonra karşımıza çıkan her rakip güçlü durumda.

Gidebileceğimiz yere kadar gitmeliyiz. İnsanoğlu her konuda daha iyisini düşünmeli. Daha doğal bir şey olamaz gruptan çıkmak çok güzel olacak. Sonuna kadar gidebilmeliyiz.

Pepe önemli bir isim takımı taşıyor. Onun geriden oyun kurması ve oyunu sakinleştiren bir oyuncu konumunda. Deneyimiyle özgüveniyle katkı veriyor. Çok önemli bir faktör ve kornerlerde bile herkes Pepe diye bağırıyordu. Şimdi duran toplarda da herkes Pepe’yi bekliyor. Domagoj Vida transferi bitti diyebilirim. Kulüpte konuşulanlar bu yönde. Fellaini ile ilgili bir gelişme bir durum yok şuanda.

Kaynak: Ajansspor

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.