Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Beşiktaş’ta Gündem Caner Erkin

7 sene önce
722 kez okundu
Beşiktaş’ta Gündem Caner Erkin

Beşiktaş Yönetimi, son maçlardaki agresif davranışları nedeniyle yıldız sol bek Caner Erkin’i uyaracak. Beşiktaş, Caner Erkin’in “Beşiktaşlı duruşuna ve efendiliğine” uygun davranması gerektiği konusunda son kez ikaz edecek.

Dün akşam Başakşehirle oynanan ve 1-1 sona eren karşılaşma sırasında Caner’in hakem Mete Kalkavan’a yönelik gösterdiği hareketler yönetimi harekete geçirdi.

Oynadığı maçlar sırasında sinirli, agresif ve el kol hareketleriyle dikkat çeken, rakip oyuncular haricinde kendi takım arkadaşlarıyla da tartışmalara giren yıldız sol bek, Başakşehir maçında sarı kart gördüğü pozisyon sonrası hakemle tartıştı ve kısa süreli bir diyologa girdi. Caner Erkin’in hakemin arkasından küfür ettiği iddia edilen görüntü spor programlarında saatlerce tartışıldı.

Hareketleriyle sadece teknik heyet ve yönetimin değil artık taraftarlarında tepkisini çekmeye başlayan Caner Erkin,  yönetim tarafından son kez uyarılma kararı alındı. Trabzonspor maçının ardından da Talisca ile soyunma odasında kavga etmiş ve günlerce gündemde yer almıştı. Caner’in hem takımın kimyasını bozduğu hem de kırmızı kart görme potansiyeli taşıması Şenol Güneş ve ekibini düşündürüyor.

Fikret Orman ve yönetim aldığı kararda son kez Caner ile görüşüp kendisine çeki düzen vermesini bildirecek. Eğer davranışlarına devem ederse ceza uygulaması devreye girmesi planlanıyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.