Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Beşiktaş’ın yeni golcüsü

6 sene önce
720 kez okundu
Beşiktaş’ın yeni golcüsü

Beşiktaş, Monaco ile berabere kalarak puanını 10’a çıkarırken liderliğini sürdürdü ve Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı garantiledi. Talisca, Oğuzhan ve Cenk Tosun Avrupa’nın dev kulüplerinin gözlemcileri tarafından izlendi ve değerlendirmelere alındı. Gelecek sezon için Siyah-beyazlı ekip forvet mevkisine destek Tim Matavz’la ilgileniyor.

Beşiktaş, Monaco ile 1-1 berabere kalarak 4. hafta sonunda 10 puanla liderliğini sürdürdü. UEFA Avrupa Ligi’ne gitmeyi garantileyen Siyah-beyazlılar Porto’yla istanbul’da berabere kaldığı taktirde gruptan lider olarak çıkmayı garantileyecek.

Beşiktaş-Monaco maçında her iki takımın yıldızları dev kulüplerin gözlemcilerince izlendi. Beşiktaş’ta Oğuzhan, Talisca ve Cenk Tosun radardaydı. İzleyenler arasında Manchester United, Arsenal, Dortmund, Atletico Madrid kulüpleri vardı.

Tim Matavz iddiası

Slovenya basını, Beşiktaş’ın Vitesse forması giyen Sloven forvet Tim Matavz ile ilgilendiğini belirtti. Kariyerinin en dinamik dönemlerini PSV ya da tam adıyla Philips Sport Vereniging’de geçiren 28 yaşındaki futbolcu, ardından Augsburg, Genoa ve Nürnberg’de beklenen performansı verememiş ve Hollanda’ya dönmüştü..

Beşiktaş kasasını doldurmaya devam edecek.

Şampiyonlar Ligi’nde yer alan tek Türk takımı olması sebebiyle 12.7 milyon euro’luk ayak bastı parasının sahibi olan siyah-beyazlılar, 10 puan toplayarak 5 milyon euro’yu kasasına koymuştu. Havuz gelirinden toplam 40 milyon euro kasasına koyan Beşiktaş, Vodafone Park’da Porto maçından 1 puan alırsa 6 milyon euro’luk son 16 primini almaya da hak kazanacak.

Beşiktaş, Manchester United’ın yıldız futbolcusu Marouane Fellaini ile görüşmelere başladı. Belçikalı futbolcunun menajerini İstanbul’a davet eden yönetim, sezon sonu sözleşmesi biten Fellaini’ye önümüzdeki sezon için imza attırmayı planlıyor.

Orman’dan çarpıcı açıklamalar

Fikret Orman, Doğan Haber Ajansı’na çarpıcı açıklamalarda bulundu. ‘Beşiktaş’ın karışmasını bekleyenler havasını alır’ açıklamasında bulunan Fikret Orman, Cenk Tosun’u devre arasında  satmayacağını açıkladı. Öte yandan Crystal Palace, Newcastle United, Tottenham ve Everton’ın ardından Dortmund da Milli futbolcuya talip oldu.

Lens’in sözleşmesi

Beşiktaş Teknik Direktör’ü transferi istememesine  Lens için  Sunderland’den bonservisini alma sözü verdiği iddialar arasında yer aldı. Gelecek sezondan itibaren UEFA ile yapılan FFP sözleşmesi biteceği için siyah-beyazlıların bu şartı sözleşmeye koyarak Sunderland’ı ikna ettiği öğrenildi. Beşiktaş Lens’i sezon sonunda 4.1 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna katmayı planlıyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.