Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki muhtemel rakipleri

6 sene önce
806 kez okundu
Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki muhtemel rakipleri

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi’nde 5. müsabasında Vodafone Park’ta Porto’yla 1-1 berabere kaldı. Türk futbol tarihinde grubunu lider tamamlayan ilk takım oldu.

A Grubu’nda yer alan CSKA Moskova’nın 6 puanı var. Aynı puanlı Basel’le ikincilik için yarışıyorlar. Rus ekibi ikinci olursa Beşiktaş’ın rakibi olabilir. (CSKA Moskova)

İsviçre temsilciside Beşiktaş’ın rakibi olabilir. Rus ekibi CSKA’yla birlikte 6 puanı bulunuyor. Ancak grupta hala oynanacak iki maç ve 6 puanları bulunuyor. (Basel)

Kırmızı Şeytanlar’ın Siyah-Beyazlılar’ın rakibi olması için adeta mucize gerekiyor. Yani çok düşük bir yüzde de olsa böyle bir ihtimal bulunuyor. United grupta 12 puanla lider durumda. Basel ve CSKA’nın 6’şar puanı var. Takımlar ikili averaj şeklinde düşünüldüğünde United’ın liderliği kaptırması için ilk olarak CSKA’ya 4-0 yenilmeli. Bu da çok ama çok düşük bir ihtimal durumunda. (Manchester United)

B Grubu’nda 9 puanla ikinci sırada yer alıyorlar. Lider PSG’nin 12 puanı mevcut ancak oynanacak iki müsabaka daha var. Bayern güçlü bir olasılık. (Bayern Münih)

İspanyol devinin H Grubu’nda ikinciliği garanti durumunda. Son karşılaşmada lider Tottenham yenilse ve Real kazansa dâhi ikili averajdan ötürü İngilizlerin gerisinde kalıyorlar. Kara-Kartalın şu an için garanti olan tek muhtemel rakibi…(Real Madrid)

C Grubu’nun en zayıf halkası ve 2 puanları bulunuyor fakat 2 müsabaka kala hala az da olsa şansları bulunuyor. Azerbaycan temsilcisi de şu an için muhtemel rakiplerden biri konumunda. (Karabağ)

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.