Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Beşiktaş tur için sahada!

6 sene önce
643 kez okundu
Beşiktaş tur için sahada!

Şampiyonlar Ligi’nde 3’te 3 yaparak büyük bir başarıya imza atan temsilcimiz Beşiktaş, 40 bin taraftarının önünde Monaco’yu ağırlayacak. Beşiktaş, bu maçtan galibiyetle ayrılması halinde gruptan çıkmayı garantileyip adını son 16 takım arasına yazdıracak.

Grupta daha önce oynadığı 3 maçı da kazanan temsilcimiz Beşiktaş, bu akşam saat 20:00’da Monaco’yu konuk edecek. Beşiktaş’ta hedef; bu maçtan da galibiyetle ayrılıp gruptan çıkmayı garantilemek. Berabere kalması durumunda ise Beşiktaş’a gruptan çıkması için Leipzig’in deplasmanda Porto’yu mağlup etmesi yetecek.

Öte yandan Siyah Beyazlılar bu maçtan 3 puan ile ayrıldığı takdirde, Devler Ligi’nde en fazla puanı toplayan ve arka arkaya dört maçını da kazanan ilk Türk takımı olarak tarihe geçecek.

Beşiktaş’ta Monaco maçı öncesi sakat veya cezalı oyuncu bulunmazken, teknik direktör Şenol Güneş maç öncesi basın toplantısında Mustafa Pektemek, Orkan Çınar ve Caner Erkin‘in maç kadrosunda olmayacaklarını söyledi.

Monaco ise İstanbul’a 3 eksik ile geldi. Sidibe, Falcao ve Kongolo sakatlıkları sebebiyle kadroya alınmadı.

Beşiktaş, bu akşam oynayacağı Monaco maçı ile evindeki 100. Avrupa kupası maçına çıkacak. Bugüne kadar oynanan 99 karşılaşmadan 52 galibiyet alan Siyah Beyazlılar, bu karşılaşmaların 23’ünden beraberlik 24’ünden ise mağlubiyetle ayrıldı.

Vodafone Park’ta oynanacak karşılaşmayı İtalyan hakem Paolo Tagliavento yönetecek. Saat 20:00’ da başlayacak mücadele Tivibuspor’dan canlı yayınlanacak.

    Muhtemel 11’ler :

Beşiktaş: Fabri, Gökhan Gönül, Pepe, Tosic, Adriano, Atiba, Tolgay, Babel, Talisca, Quaresma, Cenk

Monaco: Subasic, Raggi, Glik, Jemerson, Jorge, Tielemans, Fabinho, Lopes, Moutinho, Lemar, Keita

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.