Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Beşiktaş ligde galibiyetle tanıştı

6 sene önce
578 kez okundu
Beşiktaş ligde galibiyetle tanıştı

Beşiktaş, 10. hafta da Alanyaspor deplasmanından 88. Dakikada Negredo’nun attığı gol ile 3 puanla dönüyor.Ligde uzun bir aradan sonra galip gelen siyah beyazlı ekip rahat nefes aldı.

Maçın başında Cenk Tosun’un , takım kaptanı Oğuzhan’ın güzel pasını değerlendirmesiyle beraber 1-0 öne geçen Beşiktaş, 26. Dakikada Welinton’un uzaktan attığı şık gole engel olamadı ve skorda eşitlik sağlandı.79. dakikada Anderson Talisca’nın yerine oyuna katılan Alvaro Negredo 88. Dakika da bulduğu golle Beşiktaş ile siftah yaptı.

Şampiyonlar Liginde 3 de 3 ile harika başlangıç yapan ancak ligde 4 haftadır kazanamayan Beşiktaş,  bu maçlardan 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde ederek 4 hafta da sadece 2 puan toplayabilmişti.Alınan bu galibiyetle uzun bir aradan sonra derin nefes aldı.

Beşiktaş ligde en son Atiker Konyaspor’u 2-0 mağlup etmiş ve 6. haftadaki Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından 8. Haftada Gençlerbirliği’ne de yine aynı skorla 2-1 mağlup olmuştu.İçerde Trabzonspor ve Başakşehir beraberliklerinin ardından 39 gün sonra 3 puanla tanışan Beşiktaş’da gözler hafta içi oynanacak Monaco maçında.

Bugünkü galibiyetin ardından puanını 18’e yükselten kara kartal, deplasmanda galibiyet hasretine de son verdi.Ligde çıktığı son iki deplasman maçından da mağlup ayrılan kara kartalın bugün yüzü güldü.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.