Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Beşiktaş, Ankara’dan eli boş döndü

7 sene önce
744 kez okundu
Beşiktaş, Ankara’dan eli boş döndü

Gençlerbirliği ile Beşiktaş Süper Lig’in 8. haftasının açılış maçında Ankara’da kozlarını paylaştı. Müsabaka öncesi Caner Erkin ile Talisca taraftarı selamladı.

Gençlerbirliği, sahasında Beşiktaş‘ı 2-1 mağlup ederek ağır bir yenilgi tattırdı. Fenerbahçe’ye mağlup olan ardından sahasında Trabzonspor ile berabere kalan siyah beyazlılar ligde üst üste ikinci kez puan kaybı yaşadı ve 19 puanlı Sarı-Kırmızılıların 5 puan gerisinde kaldı.

 

⚽️ Gençlerbirliği, maçın 16. dakikasında Muriqi’nin attığı gol ile Siyah-Beyazlılar karşısında skoru 1-0 yaptı. Vedat Muriqi, bu sezon Süper Ligdeki ilk golünü Beşiktaş’a karşı kaydetti.

Milli maç öncesi oynanan Trabzonspor maçında soyunma odasında kavga eden Caner Erkin ile Talisca, müsabaka öncesi el ele tutuşarak tribünleri selamlayıp dostluk görüntüsü verdileri.

⚽️ Gelişen kontra atakta Ankara temsilcisi, 73. dakikada Scekic’in ayağından bulduğu golle rakibi karşısında skoru 2-0 yaptı.

Beşiktaş’ta oyuna ikinci yarı dahil olan Ryan Babel, sadece 3 dakika sonra yaptığı faul sonrası doğrudan kırmızı kartla oyundan atıldı. Kara Kartal, bu sezon Süper Lig’de 8. müsabakasında 5. kez kırmızı gördü.

Siyah-Beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş, ikinci yarının başında Quaresma ve Babel oyuna dahil oldu. Alvaro Negredo ile Jeremain Lens kenara geldi.

⚽️ Cenk Tosun, 87. dakikada penaltıdan attığı gol ile tabelayı 2-1’e getirdi.

 

Beşiktaş, lig karşılaşmasının ardından 17 Ekim Salı günü Monaco ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.