Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Basketbol’un zirvesi NBA başlıyor!

6 sene önce
607 kez okundu
Basketbol’un zirvesi NBA başlıyor!

NBA’de 2017-2018 sezonu 18 Ekim’de oynanacak 2 maç ile başlıyor. Geçen senenin finalisti Cleveland Cavaliers Boston Celtics ile karşı karşıya gelecek. Gecenin diğer maçında son şampiyon Golden State Warriors, Houston Rockets karşısına çıkacak.

1946 yılında düzenlenmeye başlayan ve bu sezon 72.’si düzelenecek olan NBA’de ülkemizi 4 Türk basketbolcu temsil edecek. Bu sezon NBA’e katılan Cedi Osman ve Furkan Korkmaz’ın yanı sıra Ersan İlyasova ve Ömer Aşık NBA’de boy gösteren Türk basketbolcular olacak.

Bu sezon da şampiyonluğun en büyük adayı Klay Thompson’lı Stephen Curry’li Golden State Warriors’dan başkası değil. Ancak yaz transfer sezonunun hızlı ekipleri Houston Rockets, Cleveland Cavaliers, Oklahoma City Thunder ve Boston Celtics; şampiyonluk parolasıyla kadrolarını güçlendirirken, Golden State Warriors’a rakip olabilmek için çarpışacak diğer takımlar.

Transfer sezonunda kadrosuna Carmelo Anthony ve Paul George gibi önemli isimleri kazandıran Oklahoma City Thunder; Kyrie Irving’in yerini Isaiah Thomas, Dwayne Wade ve Derrick Rose gibi yıldızlarla dolduran Cleveland Cavaliers; kimilerine göre Irving-Thomas takasından zararlı çıktığı düşünülen ancak bu eksikliği Gordon Hayward ile gideren Boston Celtics ve transfer döneminde şampiyon kadro kurmak için yola çıkan ve bu doğrultuda kadrosunu Chris Paul ile güçlendiren Houston Rockets yeni kadrolarıyla en çok merak edilen takımlar olacak.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.