Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Avrupalı Beşiktaş Ligde Galibiyete Hasret

7 sene önce
669 kez okundu
Avrupalı Beşiktaş Ligde Galibiyete Hasret

Spor Toto Süper Lig’in 9 haftasında Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kalan kara kartal galibiyet hasretini 4 maça çıkarttı.

Avrupa’da fırtınalar estiren Şampiyonlar Ligi G grubunda 3’te 3 yaparak 9 puanla gruptan çıkma yolunda büyük yol kaydeden Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’de ise yüzü 4 maçtır gülmüyor.  Son 4 maçta 2 beraberlik alan kara kartal 10 puan yitirdi.

Ligde 15 puanla Fenerbahçe’nin ardından averajla 7 sırada bulunan Beşiktaş ligdeki son galibiyetini beşinci haftada Atiker Konyaspor’u 2-1 yenerek aldı. Ardından oynadığı Fenerbahçe, Trabzonspor, Gençlerbirliği ve Medipol Başakşehir maçlarında galip gelemedi. Fakat bu arada hafta içleri oynadığı iki UEFA Şampiyonlar Ligi maçını kazanmasını bildi.

Ligde son kazandığı Atiker Konyaspor maçının ardından Kadıköy’de Fenerbahçe’ye 2-1 yenildikten sonra hafta içi Şampiyonlar Liginde Vodafone Park’ta Redbull Leipzig’i 2-0 mağlup etti.  Ardından haftasonu İstanbul’da Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı. 8.haftada Gençlerbirliği deplasmanında 2-1 mağlubiyetle dönen Beşiktaş hafta içi Fransa’da Monaco ile Şampiyonlar Ligi maçı oynadı ve 2-1 galip gelerek 3’te 3 yaptı. Son olarak Ligin 9.haftasında ise Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. Bu dört maçta 2 galibiyet 2 yenilgi alan Beşiktaş sadece 2 puan toplayabildi. Bu arada oyandığı iki Şampiyonlar Ligi maçından ise 2 galibiyet alarak Avrupa’da ses getirdi ve ülke puanına önemli derecede katkıda bulundu.

Ligin 10. Haftasında oynanacak Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarına erken başlayan siyah-beyazlılar rakibini deplasmanda mağlup edip, Vodafone Park’ta oynanacak olan  Monaco maçına moralli bir şekilde çıkmak istiyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.