Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

Adeta “Taffarel Gitti Muslera Bitti”

7 sene önce
2.217 kez okundu
Adeta “Taffarel Gitti Muslera Bitti”

Geçtiğimiz hafta sonu Vodafone Park’ta oynanan Beşiktaş derbisinde kaelsinde üç gol gören ve Cenk Tosun’un attığı golde büyük bir hata yapan Galatasaray’ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, eski antrenörü diğer bir efsane kaleci Claudio Taffarel gittikten sonra kötü bir performans gösteriyor.  Galatasarayda yedinci yılını geçiren Muslera, en kötü sezonunu yaşıyor.

2016 yılının Temmuz ayında Galatasaray’dan ayrılan kaleci antrenör Claudio Taffarel sonrası, Galatasaray’da Fernando Muslera’nın performansı da düşüşe geçti.

Galatasaray takımında Brezilyalı hocanın yokluğunda çıktığı 48 lig maçında kalesine isabet eden 197 şutta 57 gol yiyen Muslera, bu sezon ise kalesine isabet eden 51 şutun yüzde 33,3’ü (17) gol oldu. Neredeyse her üç şutun birine gol izni veren Muslera, bu yüzde ile 7 yıllık Galatasaray kariyerinin en kötüsü oldu.

Galatasaray kariyerinin en kötü performanslarına Taffarel’in yokluğunda son iki sezonda ulaşan Fernando Muslera ilk sezonunda yüzde 18,85 olan gol yeme yüzdesi neredeyse her geçen sezon artış gösterdi. Muslera özellikle Beşiktaş maçında elinden kaçırdığı top sonrası yediği golle de tepkileri üzerine çekti ve eleştirilerin odağında yer aldı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.