Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

53. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu tamamlandı!

7 sene önce
711 kez okundu
53. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu tamamlandı!

10-15 Ekim 2017 tarihlerinde düzenlenecek olan TUR’da peloton 6 etaplık serüvende 1.023 km yol katedecek. 104 sporcu yarışacağı turda önemli bisikletçilerin eksikliğine rağmen Türkiye’de ilgi artıyor.

Alanya-Kemer arasındaki ilk etabın ardından Kumluca-Fethiye’ye taşınacak 53. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda üçüncü etap heyecanı Fethiye-Marmaris arasında yaşanacak. 13 Ekim’de Marmaris-Selçuk arasında koşulacak 4. etap ise klasikleşen Meryem Ana tırmanışıyla son bulacak ve genel klasman liderliği açısından büyük önem taşıyacak. Selçuk-İzmir arasındaki 5. etaptan sonra İstanbul‘a taşınacak TUR, 15 Ekim’deki 6. etapla son bulacak.

1. ETAP – 10 Ekim / Alanya – Kemer

Alanya Limanında Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga ile Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nun başlangıç bayrağı ile 104 bisikletçi Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu 2017 için start aldı.

Geneli düz olan etabın başlarında Türkiye Milli Takımı’ndan Onur Balkan ile Batuhan Özgür’ün de aralarında bulunduğu altılı kaçış grubu oluştu. Wilier Triestina-Selle Italia Takımı’ndan Alex Turrin, Soul Brasil Pro Cycling Team’den Flavio Cardoso Santos, Bardiani CSF Takımı’ndan Alessandro Tonelli ve Astana Takımından Andrey Zeits ve Türkiye Milli Takımı’ndan Onur Balkan ile Batuhan Özgür ana grup ile arayı 3 dakika 50 saniyeye kadar açtı. Sıcağın daha da hissettirmeye başladığı öğlen saatlerine gelindiğinde kaçış grubu ile ana grupla arasındaki fark 2 dakika 10 saniyeye kadar düştü. Wb Veranclassıc Aqualıty Protect Takımı’ndan Jimmy Duquennoy yarışı terk etti. Böylece start alan bisikletçi sayısı 103’e düştü.

92’inci kilometrede gerçekleşen Salcano Sprint primini Bardiani CSF Takımı’ndan Albanese Vıncenzo aldı. İkinciliği Soul Brasıl Pro Cylıng Team’den Flavio Cardoso Santos, üçüncülüğü de Wilier Triestina-Selle Italia Takımı’ndan Alex Turrin elde etti.

100’üncü kilometre geçilirken Vestel Türkiye Güzellikleri Prim kapısı geride kaldı. Birinciliği Türkiye Milli Takımı’ndan Onur Balkan kazandı. İkinciliği Wilier Triestina-Bella Italia Takımı’ndan Alex Turrin, üçüncülüğü de Soul Brasil Pro Cyclıng Team’den Flavio Cardoso Santos elde etti. Bu sırada kaçış grubunun içinde yer alan Türk Milli Takımı’ndan Batuhan Özgür temposunu düşürünce ana gruba yakalanmış oldu. 138’inci kilometre geçirilken kaçış grubu,peloton tarafından yakalandı. Artık Kemer finişi tek grup halinde koşulmaya başlanmıştı.

Etabın ikinci Salcano Sprint primi büyük bir çekişmeye sahne oldu. Salcano kapısını ilk geçen Andronı Sdermec Botteccıha Takımı’ndan Francesco Gavazzı oldu. İkinciliği UAE Team Emirates’ten Federico Zurlo elde etti.

Alanya- Kemer etabının son primi olan Türk Hava Yolları Tırmanış Primini (Dağların Kralı) Bardıanı CSF Takımı’ndan Enrıco Barbın kazandı. İkinciliği ise CCC Sprandi Polkowice Takımın’ndan Michal Paluta aldı.

Ana grup Kemer’e toplu halde yaklaşırken, finişe 1 kilometre kala sert dönüşü alamayan CCC Polkowice Takımı’ndan bir bisikletçinin yere düşmesi sonucu aralarında Türkiye Milli Takımı’ndan Ahmet Örken’in de bulunduğu çok sayıda sporcu yaralandı. Finişe ise Bora Hansgrohe Takımı’ndan Sam Bennett ilk giren sporcu oldu. İkinci Androni – Sidermec – Bottecchia Takımı’ndan Francesco Gavazzi, üçüncü ise Trek-Segafredo’dan Edward Theuns oldu.

Yarınki Kumluca-Fethine etabında ‘Turkuaz Mayo’yu etabın birincisi Bora – Hansgrohe Takımı’ndan Sam Bennett giyecek. ‘Yeşil Mayo’, Sam Bennett hak etmesine rağmen, ‘Turkuaz Mayo’yu giyeceğinden; Androni – Sidermec – Bottecchia Takımı’ndan Marco Benfatto giyecek. ‘Beyaz Mayo’yu Türkiye Milli Takımı’ndan Onur Balkan giyecek. Dağların kralı ‘Kırmızı Mayo’yu ise, Bardiani – CSF Takımı’ndan Enrico Barbin giyecek.

2. ETAP – 11 Ekim / Kumluca – Fethiye

Dün Kemer finişine kilometreler kala yaşanılan kaza sonrası Caja Rual’dan Hector Saez, Gazprom Rusvelo Takımı’ndan Aleksandr Porsev ile WB Veranclassic Aqality Protect Takımı’ndan Justin Jules start alamadı. Böylece Kumluca-Fethiye etabı 101 bisikletçinin katılımı ile koşulmaya başlandı.

Ana gruptan aralarında Türk Milli Takımı’ndan Onur Balkan’ın da bulunduğu üçlü kaçış grubu oluştu. Bu üçlü Bardiani CSF Takımı’ndan Maestri Mirco, Türk Milli Takımı’ndan Onur Balkan ve Soul Brasil Pro Cycling’dan Murilo Affonso Ferraz’dan oluşuyordu.

43’üncü kilometre geçilirken etabın ilk prim kapısı da geride bırakıldı. Türk Milli Takımı’ndan Onur Balkan yine güçlü pedallar önünde primi kazanan sporcu oldu. Böylece Fethiye – Marmaris etabında da Onur Balkan Türkiye Güzellikleri mayosu (Beyaz) giymeye hak kazandı. Bu prim kapısında ikinciliği Bardiani CSF Takımı’ndan Maestri Mirco, üçüncülüğü de Astana’dan Sergei Chersnetski elde eti.

59’uncu kilometredeki Tırmanış Prim (Dağların Kralı-Kırmızı Mayo) kapısını ilk geçen Bardiani CSF Takımı’ndan Maestri Mirco oldu. Onur Balkan bu prim kapısını da sprintte olduğu için ikinci geçme başarısını gösterdi. Bu arada kaçış grubu ile, ana grup arasındaki zaman farkı 3 dakika 16 saniye olarak ölçüldü.

Etabın ikinci tırmanış prim kapısını ilk geçen Bardiani CSF Takımı’ndan Maestri Mirco oldu. Soul Brasil Pro Cyling’dan Murilo Affonso Ferraz ikinciliği, üçüncülüğü de Türk Milli Takımı’ndan Onur Balkan aldı. Böylece ilk günkü tırmanışların galibi olan Bardiani CSF Takımından Enrico Barbin kırmızı mayoyu, Bardiani CSF Takımı’ndan Maestri Mirco’ya teslim etti.

129”uncu kilometre geçilirken ana grupta bulunan Androni Sidermec Bottecchia Takımı’ndan Marco Frapporti ile Astana Takımı’ndan Sergei Chernetski pedal pedala geldi ve kaza yaşandı. Sergei Chernetski yaralandı ve ambulansa alınıp hastaneye kaldırıldı. Böylece yarışan bisikletçi sayısı da 100’e düştü.

160’ıncı kilometre geride kalırken, etabın son sprint kapısı da geçildi. Bardiani CSF Takımı’ndan Maestri Mirco Salcano Sprint primini kazandı. İkinciliği Soul Brasil Pro Cycling’dan Murilo Affonso elde etti.

Finişe sadece 17 kilometre kala kaçış grubu, ana gruba yakalandı. Bora Hansgrohe ve Trek Segafredo takımlarının tempoyu domine etmesi ile finişe doğru gelindi. Dün olduğu gibi bu etapta da toplu sprint finişi ile son buldu. Kumluca-Fethiye arasında koşulan 205 kilometrelik etabın son bölümüne sprint treninden aldığı destekle avantajlı bir pozisyonda giren Bora Hansgrohe’nin İrlandalı sprinteri Sam Bennett, TUR’un ikinci etabında da finiş çizgisini ilk geçen isim oldu ve Turkuaz Mayo’yu sırtında korudu. İrlandalı sprinterin arkasından finiş çizgisini geçen Trek Segafredo’dan Edward Theuns günü ikinci sırada bitirirken, Astana’dan Riccardo Minali podyumun üçüncü basamağında yer aldı. Milli Takım sprinteri Ahmet Örken ise dün geçirdiği kazaya rağmen ön grupta yer aldı ve etabı 8’inci sırada tamamladı.

İlk iki gün sonunda Genel Klasman liderliği iki etabı da kazanan Sam Bennett’ın oldu. 10 saniye farkla ‘Turkuaz Mayo’yu koruyan İrlandalı sprinteri, Edward Theuns ve Marco Benfatto takip ediyor. ‘Yeşil Mayo’, bir kez daha Sam Bennett hak etmesine rağmen, ‘Turkuaz Mayo’yu giyeceğinden; Androni – Sidermec – Bottecchia Takımı’ndan Marco Benfatto’dan Trek-Segafredo Takımı’ndan Edward Theuns’a geçmiş oldu. ‘Beyaz Mayo’, Türkiye Milli Takımı’ndan Onur Balkan tarafından korunuyor. Dağların kralı ‘Kırmızı Mayo’yu ise, Bardiani – CSF Takımı’ndan Enrico Barbin’den Bardiani CSF Takımı’ndan Maestri Mirco’ya geçti.

3. ETAP – 12 Ekim / Fethiye – Marmaris

99 bisikletçi Fethiye Belediye binası önünden verilen startla 128.6 kilometrelik Marmaris etabına başladı. Startla birlikte kaçış grubu oluştu. Türk Milli Takımından Feritcan Şamlı, Trek-Segafredo Takımı’ndan Gregory Daniel ve WB Veranclassıc Aqualıty Protect Takımı’ndan Thomas Deruette ön grubu oluşturdu. Bu üçlü peletonla arayı 3 dakika 56 saniye kadar açtı. Bu üçlüye ise daha sonra Soul Brasil Pro Cyling Takımı’ndan Lincoln Silva dahil olmaya çalıştı. Yeni zaman farkı ise 5 dakika 28 saniye olarak ölçüldü. 18’inci kilometrede ise Lincoln Sılva tam grubu yakalarken lastik patlattı.

32.9 kilometre geçilirken etabın ilk prim kapısı da geride bırakıldı. Tırmanış priminin kapısından ilk geçen WB Veranclassic Aquality Protect Takımı’ndan Thomas Deruette, ikinci Türk Milli Takım’ından Feritcan Şamlı, üçüncü Trek-Segafredo Takımı’ndan Gregory Danıel ve dördüncü geçen Bardiani CSF Takımı’ndan Mirco Maestri oldu.

72’inci kilometresinde Salcano Sprint primini Türk Milli Takımı’ndan Feritcan Şamlı kazandı. İkinciliği WB Veranclassic Aquality Protect Takımı’ndan Thomas Deruette, üçüncülüğü de WB Veranclassic Aquality Protect Takımı’ndan Thomas Deruette elde etti.

Vestel Türkiye Güzellikleri Sprint kapısını ilk geçen isim Trek-Segafredo Takımı’ndan Gregory Danıel olurken, ikinci Türk Milli Takım’ından Feritcan Şamlı ve üçüncü WB Veranclassic Aquality Protect Takımı’ndan Thomas Deruette oldu.

Kaçış grubundaki son isim olan Gregory Daniel’in yakalanmasıyla son 10 kilometreye toplu şekilde giren pelotonda, 5 kilometre kala geçilecek tırmanış bölümünün saf sprinterlere sıkıntı yaratma ihtimali bulunuyordu. Ancak domestiklerinin de yardımıyla bu bölümü sorunsuz aşan Bennett, Marmaris’teki toplu sprint finişinde patlayıcı atağıyla rakiplerini geride bırakmayı başardı.

3. Etap sonunda Genel Klasman liderliği ilk üç etabı da kazanan Sam Bennett’ın oldu. Böylece Bennett ‘Turkuaz Mayo’yu korumaya devam ediyor. ‘Yeşil Mayo’, bir kez daha Sam Bennett hak etti fakat ‘Turkuaz Mayo’yu giyeceğinden; ikinci etapta da üstüne geçiren Trek-Segafredo Takımı’ndan Edward Theuns, 4’üncü etapta da giymeye hak kazandı. ‘Beyaz Mayo’, Türkiye Milli Takımı’ndan Onur Balkan tarafından korunmaya devam ediyor. Dağların kralı ‘Kırmızı Mayo ise Bardiani CSF Takımı’ndan Maestri Mirco korumaya devam ediyor.

4. ETAP – 13 Ekim / Marmaris – Kuşadası (Selçuk)

TUR’un kraliçe etabı olan 4. Etap, Marmaris ile Kuşadası (Selçuk) arasında koşuldu. Saat 11.15’te Marmaris Atatürk Meydanı’ndan start alanmasıyla birlikte 633 metreye tırmanıldı. Aralarında Türk Milli Takımı’ndan Feritcan Şamlı’nında arasında bulunduğu beşli kaçış grubu oluştu.

35.5 kilometre geçilirken de etap ilk tırmanış primine sahne oldu. Prim kapısını ilk geçen sporcu Caja Rural-Seguros RGA Takımı’ndan Danilo Celano oldu ve 10 puan kazandı. İkinci Bardiani CSF Takımı’ndan Allessandro Tonelli, üçüncü Wilier Triestina-Selle Italia Takımı’ndan Alberto Cecchin, dördüncü Androni-Sidermec-Bottecchia Takımı’ndan Davide Ballerını () ve beşinci Türk Milli Takımı’ndan Feritcan Şamlı oldu.

72’inci kilometre geçilirken ana gruptan kaçarak gittikçe artan bir tempoya ulaşan WB Veranclassıc Aqality Protect Takımı’nın sporcusu Ludovic Robeet’te kaçış grubuna dahil oldu.

113’üncü kilometre prim kapısını ilk geçen sporcu Androni-Sidermec-Bottecchia Takımı’ndan Davide Ballerini oldu. İkinciliği Caja Rural-Seguros RGA Takımı’ndan Danilo Celano aldı, üçüncülüğü de Türk Milli Takımı’ndan Feritcan Şamlı elde etti.

Türk Milli Takımı’ndan Feritcan Samlı ile birlikte Androni Sidermec Bettecchia Takımı’ndan Davide Ballerini ve Caja Rural-Seguros RGA Takımı’ndan Danilo Celano atak yapıp öne geçti. Arkada kalan üç bisikletçi ise ana gruba yakalandı.

149’uncu kilometrede gerçekleşen Vestel Türkiye Güzellikleri Mayosu (Beyaz Mayo) primini Türk Milli Takımı’ndan Feritcan Samlı kazandı.

Finişe 39 kilometre kala ana grubun tempo yapmasıyla kaçış grubu yakalandı.

Ana grup Meryem Ana tırmanışına kadar toplu olarak pedal bastı. Artık herşeyin belli olacağı tırmanış etabının son kilometreleri başladı.

192’inci kilometre geçilirken tırmanış etabının ikinci primi Bardiani CSF Takımı’ndan Mirco Maestri’nin oldu. İkinciliği Caja Rural Seguros RGA Takımı’ndan Danilo Celano aldı, üçüncülüğü de Bardiani CSF Takımı’ndan Alessandro Tonelli elde etti.

Finişe 5 kilometre kalıncaya kadar ana grup toplu biçimde pedal çevirdi. 2.5 kilometre kala Bora Hansgrohe Takımı’ndan Leopold König ile Androni Sıdermec Bottecchia Takımı’ndan Andrea Vendrame atak yapıp öne geçti. Grup 2 kilometre kala tamamen bölündü. Daha sonra bu ikiliye Astana’dan Jesper Hansen’de eklendi. Son 300 metrede UAE Emirates Takımı’ndan Diego Ulissi 5 saat 36 dakika 03 saniye ile birinciliği aldı. Ulissi favori gösterildiği bu etapta göstere göstere aldı. İkinci Astana Takımı’ndan Jesper Hansen, üçüncü ise Wilier Triestina-Selle Italia Takımı’ndan Daniel Flipe Martinez oldu.

4. Etap sonunda Genel Klasman liderliği ilk üç etabı da kazanan Sam Bennett’dan UAE Emirates Takımı’ndan Diego Ulissi’ye geçti. TUR başladığından bu yana her etapta kazandığı fakat ‘Turkuaz Mayo’yu giydiğinden üstüne geçiremediği ‘Yeşil Mayo’yu Sam Bennett giyecek. ‘Beyaz Mayo’, Türkiye Milli Takımı’ndan Onur Balkan tarafından korunmaya devam ediyor. Dağların Kralı ‘Kırmızı Mayo ise, Bardiani CSF Takımı’ndan Mirco Maestri’den Caja Rural-Seguros RGA Takımı’ndan Danilo Celano’ya geçti.

5. ETAP – 14 Ekim / Kuşadası (Selçuk) – İzmir

Saat 12.40’ta Selçuk çıkışından start alan 98 bisikletçi yakıcı güneş altında etaba başladı. Start’tan hemen sonra meydana gelen kazada Soul Brasil Pro Cyling’ten Victor Ranghetti yaralandı. Ranghetti ısrarla yarışa devam etmeyi sürdürse de, yarış komiseri ikazı ile bisikletçi ambulansa alınıp tedavisine başlandı. Türk Milli Takımı’ndan Onur Balkan ve Muhammed Atalay, Bora Hansgrohe Takımı’ndan Shane Archbold, CCC Sprandı Polkowıce Takımı’ndan Jonas Koch, Wılıer Trıestına Selle Italıa Takımı’ndan Alex Turrın, WB Veransclassıc Aqualıty Protect Takımı’ndan Lukas Spengler ve 50 saniye kadar arayı açtı. Ancak grubun temposuna ayak uyduramayan Muhammed Atalay 50 kilometre’de Onur Balkan ile birlikte ana gruba yakalandı.

Tırmanış Primi (Dağların Kralı) kapısını ilk geçen sporcu Bora Hansgrohe Takımı’ndan Shane Archbold oldu. Onu CCC Sprandi Polkowice Takımı’ndan Jonas Koch takip etti. Üçüncülüğü de Wilier Triestina Selle Italia Takımı’ndan Alex Turrin elde etti.

Prim kapısı geçildikten sonra yeni kaçışlar başladı. Kaçış grubunda Bora Hansgrohe Takımı’ndan Shane Archbold, CCC Sprandi Polkowice Takımı’ndan Jonas Koch, Wilier Triestina Selle Italia Takımı’ndan Alex Turrın, Andronı Sidermec Bottecchia Takımı’ndanz Matteo Spreafico ,WB Veransclassic Aquality Protect Takımı’ndan Lukas Spengler, bulunuyordu. 63’üncü kilometre geçilirken yeni zaman farkı ise 1 dakika 38 saniye olarak verildi.

76’ıncı kilometre geçilirken Salcano Sprint Prim kapısı da geride kaldı. Kapıyı ilk geçen sporcu Androni Sidermec Bottecchia Takımı’ndan Matteo Spreafico oldu. İkinciliği WB Veransclassic Aquality Protect Takımı’ndan Lukas Spengler aldı, üçüncülüğü de Bora Hansgrohe Takımı’ndan Shane Archbold aldı.

Vestel Fabrikası’nın içinde gerçekleşen Türkiye Güzellikleri primi (Beyaz Mayo) kapısını Wilier Triestina Selle Italia Takımı’ndan Alex Turrin geçti. İkinciliği Androni Sidermec Bottecchia Takımı’ndan Matteo Spreafico aldı, üçüncülüğü de Bora Hansgrohe Takımı’ndan Shane Archbold elde etti.

Prim kapısından sonra grup parçalandı. Önde üç bisikletçi kaçış grubunu oluşturdu ama gidişleri kısa sürdü ve takip grubu peloton tarafından kısa sürede yakaladı.

Vestel Fabrikası çıkışında iki bisikletçi virajı alamayınca kaza yaptı. Ardından Sabuncubeli rampasına yaklaşılırken 7 – 8 bisikletçi daha kaza yaptı. Bu esnada yaralanan Wilier Triestına-Selle Italia Takımın’dan Miguel Florez yarışı terk etti.

Finişe 28.9 kilometre kala etabın son prim kapısı geçildi. Tırmanış primini (Dağların Kralı) Wilier Triestina Selle Italia Takımı’ndan Ilia Koshevoy kazandı. Aynı takımdan Felipe Daniel Martinez ikinci, Bardiani CSF Takımı’ndan Mirco Maestri üçüncü, UAE Emirates Takımı’ndan Federico Zurlo dördüncü oldu.

Finişe 12 kilometre kala ana grup tarafından kaçış grubu yakalandı. Ana grup finişin yapılacağı Karşıyaka’ya doğru toplu halde pedal basmaya devam etti.

Finişe yine toplu halde girildi. Bora Hansgrohe Takımı’ndan Sam Bennett 4 saat 06 dakika 51 saniye ile birinci geldi. Böylece Bennett bu yıl 10’uncu zaferine de imza atmış oldu. Ahmet Örken bu esnada grup içinde çok iyi pozisyon aldı ve Bennett’in deryarına girdi ve finişi ikinci geçen isim olmayı başardı.

5. Etap sonunda Genel Klasman liderliği UAE Emirates Takımı’ndan Diego Ulissi korumaya devam ediyor. ‘Yeşil Mayo’yu Sam Bennett bir kez daha giyecek. ‘Beyaz Mayo’, Türkiye Milli Takımı’ndan Onur Balkan tarafından korunmaya devam ediyor. Dağların Kralı ‘Kırmızı Mayo ise, Caja Rural-Seguros RGA Takımı’ndan Danilo Celano’dan tekrar Bardiani CSF Takımı’ndan Mirco Maestri’ye geçti.

6. ETAP – 15 Ekim / İstanbul – İstanbul

Belçikalı bisikletçi, rakibi Sam Bennett’ın düşmesiyle etap galibiyetinin yanı sıra yeşil mayonun da sahibi olurken, yarışın genel klasmanını ise Diego Ulissi ilk sırada tamamladı.

53. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun İstanbul’da geçilen 6. ve son etabını Trek-Segafredo’dan Edward Theuns kazandı.

Türkiye Milli Takımı adına yarışan Muhammet Atalay’ın yanı sıra Patryk Stosz, Thomas Deruette ve Paolo Simion’dan oluşan kaçış grubunun bitime 3 kilometre kala yakalanmasıyla etabın toplu sprint finişine sahne olması bekleniyordu. Ancak 2 kilometre kala yaşanan kaza sonrası peloton dağıldı ve ön bölümde kalan az sayıdaki bisikletçiyle finişe gidildi.

Dar ve hafif eğimli yollarda ön tarafa tutunmayı başaran isimlerden Sam Bennett ve Edward Theuns arasında geçeceği tahmin edilen etap mücadelesi son ana kadar nefesleri kesti. Takım arkadaşı Matteo Pelucchi’nin de yanına gelmesiyle TUR 2017’deki beşinci etap galibiyetine yakın taraf gözüken Bennett’ın hayalleri son virajda yıkıldı. Keskin viraja hızlı bir şekilde giren İrlandalı sprinterin düşmesiyle inisiyatifi ele alan Theuns, son düzlükte yaptığı atakla etabı rahat bir şekilde kazandı. Belçikalı bisikletçi böylece, TUR’un ilk gününden bu yana kovaladığı etap galibiyetine son gün ulaşmayı başardı. Theuns bu galibiyetle ayrıca, Bennett’ın sprint puanı alamadığı etap sonucunda yeşil mayonun yeni sahibi olarak TUR 2017’yi noktaladı.

Sam Bennett’ın domestiği Matteo Pelucchi etabı ikinci sırada tamamlarken üçüncülük Francesco Gavazzi’nin (Androni-Sidermec-Bottecchia) oldu.

 

Genel klasmanda dengelerin değişmediği etap sonucunda UAE Team Emirates’in lideri Diego Ulissi, 53. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nu genel klasman lideri olarak tamamladı. Astana’dan Jesper Hansen’in 12 saniye geriden ikinci bitirdiği TUR 2017’de podyumu tamamlayan isim Fausto Masnada (Androni-Sidermec-Bottecchia) oldu. Türkiye Milli Takımı’ndan Onur Balkan, Türkiye Güzellikleri klasmanını zirvede bitirirken, milli sporcu Feritcan Şamlı da bu klasmanda ikinci sırada yer aldı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.